• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

Kılca ve Oflaz Tevfik Dündar’ın Misafiri oldular!

Kılca ve Oflaz Tevfik Dündar’ın Misafiri oldular!
Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve Çumra Belediye Başkan Adayı Halit Oflaz Zirve Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Dündar ve Selçuklu Düğün Malzemeleri yönetim Kurulu başkanı Sadettin Kutlu’nun organizasyonu ile bir araya geldiler.

Zirve Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Dündar ve Selçuklu Düğün Malzemeleri yönetim Kurulu başkanı Sadettin Kutlu’nun düzenlediği organizasyona;

Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Çumra Belediye Başkan Adayı Halit Oflaz,  Çumra Eski Belediye Başkanı Nasır Ersöz, Tarım Gıda Üniversitesi Rektör Yard. Prof. Dr. Mevlüt Mülayim, Meram Ziraat Odası Başkanı Ali Ataiyibiner, Konya Karaman Kooperatifler birliği başkanı Seyit Dağ, Lalebahçe Muhtarı Mehmet AVCI, Emekli Genel Müdür Hasan Dündar, Zirve Sürücü Kursu yönetim kurulu Başkanı Tevfik Dündar, Selçuklu Düğün Malzemeleri yönetim kurulu başkanı Sadettin Kutlu, Şen Demir Yönetim Kurulu Başkanı, Mustafa Şen, Kamsan Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Ergün, Ayaslı Er İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Ayaslıer, Demirciler inşaat ve Petrol yönetim kurulu başkanı Orhan Demirci, Güzel İş Matbaası Yön. Kurulu Başkanı İskender Kamacı, Eğitimci Yazar Mustafa Bozdağ,  katıldı.

Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca yaptığı konuşmada, Seçim çalışmalarımız kapsamında toplumun her kesimini dinleyeceğiz. Öncelikle Tevfik Dündar’a böyle bir güzel organizasyon düzenlediği için teşekkür ediyorum. Bizler iletişime açık olacağız, bu fikirler doğrultusunda kendimize bir yol haritası belirleyip halkımıza, Karatay’ımıza en güzel hizmetleri yapmanın gayretleri içerisinde olacağız.

Çumra Belediye Başkan Adayı Halit Oflaz ise, Öncelikle Tevfik Dündar’a abime teşekkür ediyorum. Bizleri böyle bir organizasyonda bir araya getirdi. Genç bir aday olarak büyüklerimizden öğrenmemiz gereken bilgileri öğrenerek Hizmet için elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapacağız.  Bu tür toplantılara sık sık katılma gayreti içerisinde olacağım.  Konya ile irtibatlı olarak Çumra’mıza en güzel ve layık olan hizmetleri getireceğiz.

Zirve Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik ise bu tür birlikteliklerde iş dünyası ve devletimizi yönetenlerin bir araya gelmesi önemli olduğunu, toplantımıza katılan Karatay Belediye Başkan Adayımız Hasan Kılca, Çumra Belediye Başkan Adayımız Halit Oflaz başta olmak üzere tüm katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca  ve Zirve Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik  Zafer Çarşı esnafı ziyaret ederek ziyaret ederek Çarşı esnafından destek istedi.

whatsapp-image-2019-01-24-at-17.09.15-(1).jpegwhatsapp-image-2019-01-24-at-17.09.15.jpegwhatsapp-image-2019-01-24-at-17.09.14.jpeg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00