• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Karmek Son Kez Sergisini Yaptı.

Karmek Son Kez Sergisini Yaptı.
Karmek Son Kez Sergisini Yaptı.

Düzenlenen törene Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun, Halk Eğitim Müdürü Osman Öz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Vekili Serpil Yakut, AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, Karatay Kaymakamlığı daire müdürleri, KARMEK kursiyerleri ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Yılsonu sergisi ve diploma töreninde kısa bir konuşma yapan Karatay Halk Eğitim Müdürü Osman Öz, günümüz dünyasında her alanda hızlı değişim süreci yaşandığını belirterek, bu sürecin kullanılan teknoloji, değişen ihtiyaçlar hayat boyu öğrenmeyi de zorunlu hale getirmiştir. Öz; “Karatay İlçemizde mesleki eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için Karatay Belediyesi bünyesinde kurulan KARMEK her zaman olduğu gibi bu yılda meslek edindirmede diğer kurum ve kuruluşlarımıza öncülük etmiştir” dedi.
Ardından söz alan AK Parti İl Başkan Vekili Serpil Yakut, düzenlenen yılsonu sergisinde kadınlarımızın sevgisi, hoşgörüsü, ayrılığı, hüznü ve hepsini sergide yansıttıklarını belirterek bu tür kursların önemine değindi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasında 8 aylık bir çalışmanın ürünü olan KARMEK sergisi çeşitli el emeğinin bir araya geldiği önemli bir sergi olduğunu ifade ederek kursiyerlere yönelik sadece mesleki eğitimle kalmadıklarını yıl boyunca çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu yıl KARMEK’in son sergisi olduğunu belirten Hançerli, diğer ilçe belediyeler gibi Karatay Belediyesi’de KOMEK çatışı altında birleştiklerini ifade ederek sergide emeği geçenlere teşekkür etti ve hayırlı olmasını diledi.
 
Son olarak söz alan Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, yapılan çalışmaların sosyal, kültürel ve ekonomik çalışmalar olduğunu belirterek sosyal yönden insanımızın gelişmesine yönelik faaliyetler olduğunu söyledi. Karatay’da 780 kursta okuma yazma kurslarından tutunda birçok alanda yaklaşık 17 Bin kursiyerin eğitim gördüğünü dile getiren Altıntaş, insanların her konuda bilgili olması gerektiğini vurguladı.
 
Konuşmaların ardından başarılı olan öğrencilere sertifika ve ödülleri törene katılan protokol tarafından verilirken, 8 aydır sabırla, özveriyle hazırlanan sevgi emeği eserlerin kurdelesi kesilerek sergiye katılanların beğenisine sunuldu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00