• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Karatay'da Yapılan Özel Program İle Anneler Günü Kutlandı

Karatay'da Yapılan Özel Program İle Anneler Günü Kutlandı
Karatay Belediyesi Kültür Müdürlüğünce Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezinde halka açık olarak düzenlenen “Anneler Günü Özel Programı” yoğun bir katılımla gerçekleşti.

    Düzenlenen programa AK Parti Konya Milletvekili Adaylarından Hüsniye Erdoğan, Mehmet Babaoğlu, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

    İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak anaokulu öğrencilerinin gösterileri ve Celalettin Karatay Halk Eğitim Merkezi folklor ekibinin sergilediği oyunlar beğeni topladı.

     Protokol konuşmalarında ilk olarak söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, her yıl belediye olarak böyle güzel programa imza atıyoruz. Karatay’da sembolik olarak yılın annelerini belirlediklerini ifade eden Hançerli, annelerin hepsi yılın annesidir dedi. Tüm annelerin evlatlarına haklarını helal etmesini isteyen Başkan Mehmet Hançerli, tüm annelerin Anneler Günü’nü tebrik etti.

    Ardından söz alan Konya Milletvekili Adayı Hüsniye Erdoğan böyle güzel bir programda birlikte olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Anne olmanın çok farklı bir duyguyu yaşamak olduğunu dile getiren Erdoğan, “Biz anneler her zaman Peygamber efendimizin eşi Hatice Validemizi örnek almalıyız” dedi. AK Parti’nin 13 yıldır kadınlara verdiği önemden bahseden Hüsniye Erdoğan, AK Parti olarak Konya’yı üç bayan milletvekili ile temsil edeceklerini sözlerine ekledi.

   AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu ise konuşmasında, anne olmanın önemine değinerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun annelere her zaman önem verdiğini vurguladı. Mehmet Babaoğlu son olarak her annenin çocuklarının hücrelerini, yaşadıkları boyunca beyinlerinde taşıdığını ifade ederek “İşte annelik bundan dolayı değerlidir” dedi.

    Son olarak anneler adına söz alan Karatay Belediye Meclis Üyesi Leyla Erdal, annelerin ailenin temel direkleri olduğunu kaydederek aile büyüklerine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. “Biz anneler evlatlarımız, ailemiz için yaşarız” diyerek tüm annelerin Anneler Gününü tebrik etti.    anHançerli HH

 

       Protokol konuşmalarının son bulmasıyla Anneler Gününe özel hazırlanan slayt gösterisi, çeşitli hediyelerin verildiği çekilişler yapılması ve yılın annelerine plaket takdiminin ardından sanatçı Ayşe Kılınç’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle anneler doyasıya eğlendi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00