• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Karatay’da Okullar Eğitime Hazırlanıyor!

Karatay’da Okullar Eğitime Hazırlanıyor!
Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri okul bahçelerinde asfalt, parke, bordür çalışmaları ve temizlik faaliyetlerini sürdürüyor.

     Karatay’a kazandırdığı eğitim hizmetleri ile adından sıkça söz ettiren Karatay Belediyesi, ilçede bulunan eğitim alanlarını yeni 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılına hazırlamak için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri okul bahçelerinde asfalt, parke, bordür çalışmaları ve temizlik faaliyetlerini sürdürüyor.

      Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek; çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim görmeleri için çalıştıklarını belirtti. Başkan Hançerli; 75 okula 75 kütüphane, 20 okul, 5 kapalı spor salonu ve 13 suni çim sahayı belediye öz kaynakları ile eğitim camiasına kazandırdıklarını söyledi. Göçü Mahallesi’nde Göçü İlkokulu’na,  Karakaya Mahallesi Karakaya Mehmet Öner Eskil İlkokulu’na ve Akörenkışla Mahallesi Akörenkışla İlkokulu’na suni çim sahalar kazandırılması için çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Hançerli; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim yuvalarının fiziki çevrelerinin düzenli ve temiz olması,  spor yapabilecek alanlara sahip olmaları, yeşil alan ihtiyaçlarının karşılanması derslerdeki başarılarını olumlu yönde etkileyeceğini belirterek; öğrencilerin dinlenme ve spora ayıracakları vaktin kaliteli ve modern alanlarda geçmesi derslerine daha iyi konsantre olmalarını sağlayacağını vurguladı.

 

        Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yaklaşan 2017-2018 eğitim ve Öğretim Yılının tüm öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00