• BIST 10161.73
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Karatay’da Merkeze Uzak Mahalle Camilerinde Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor

Karatay’da Merkeze Uzak Mahalle Camilerinde Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor
Hz. Mevlana’nın diyarı Karatay’daki Camilerin çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları Karatay Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri ekiplerince aralıksız sürdürülüyor.

        Ekipler tarafından son olarak Kızören Cami ve Beşağıl Yellikuyu Camilerinin çevre düzenlemesi yapıldı.

 

        Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konu ile ilgili yaptığı açıklamada Karatay’a ve Karataylılara yakışır bir görünüm elde etmek için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Hançerli; Ekiplerin Kızören Cami’de çevre düzenlemesini tamamlamalarının ardından Beşağıl Mahallesinde bulunan Yelli Kuyu Cami’de çalışmalara devam ettiğini ve bahçe duvarı, şadırvan ve çevre düzenlemelerinin en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. Başkan Hançerli, Karatay’da bulunan camilerde, cami cemaatinin rahat etmesini sağlamak amacı ile çevre düzenlemelerine önem verdiklerini ifade ederek, görsel açıdan daha modern ve yeşille iç içe bir görünüm kazandırmak için düzenleme yapılmamış camilerde de çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi. Camilerin insanların huzur buldukları yerler olduğunu belirten Başkan Hançerli, yapılan yeşillendirme çalışmaları, bahçelere yerleştirilen oturma grupları ve döşenen parke taşları ile Camilerin içleri gibi çevrelerinin de huzur veren mekânlara dönüşeceğini vurguladı.

 

     Karatay’da bir taraftan yeni camiler yapılırken diğer taraftan da tüm camilerin çevre düzenlemelerinin ve bakımlarının yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Hançerli daha güzel bir Karatay için durmaksızın çalışacaklarını, köklerine bağlı kalarak modern geleceğe gururla hazırlanan bir Karatay oluşturmayı hedeflediklerini söyledi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00