• BIST 9530.47
  • Altın 2475.487
  • Dolar 32.4663
  • Euro 34.8424
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Karatay'da Kooperatifçilik Geliştirme ve Uyum Eğitimi Kursu Başladı

Karatay'da Kooperatifçilik Geliştirme ve Uyum Eğitimi Kursu Başladı
Karatay Belediyesi ve Karatay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen Mesleki Eğitim İşbirliği protokolü çerçevesinde Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan kooperatiflerin yönetim ve çalışan kadrosuna "Kooperatifçilik Geliştirme ve Uyum E

Karatay Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen eğitim programına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Halk Eğitim Müdürü İbrahim Sardoğan, kooperatif başkanları ve yöneticileri katıldı. Eğitim öncesi kısa bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi öncülüğünde yaklaşık 22 toplu konut projesinin hayata geçtiğini ve toplamda 11 Bin 416 dairenin yapıldığını vurguladı. Yapımı devam eden kooperatiflerde teslim edilen daire sayısının ise 6 Bin 357 olduğunu belirten Hançerli, 2015 yılı içerisinde ise yapımı tamamlanan 688 dairenin üyelere teslim edileceğini dile getirdi. Karatay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile gerçekleştirilen bu eğitim ile daha bilinçli ve kaliteli bir hizmetin halka sunulması noktasında faydalı olacağını kaydeden Başkan Hançerli, Karatay'da büyük çapta yapılan 5 Milyon m² lik Revizyon İmar Planı ile ilçenin gelişmesi daha hızlı ve planlı bir şekilde olacağını sözlerine ekleyerek eğitimin hayırlı olmasını diledi.

 

Ardından söz alan Karatay Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Sardoğan ise konuşmasında protokol çerçevesinde planlanan "Kooperatifçilik Geliştirme ve Uyum Eğitimi" nin 1 haftayı kapsayan 40 saatlik bir eğitim programı olduğunu vurgulayarak derslere devamsızlık yapılmaması konusunda özen gösterilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Protokol konuşmalarının ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Öznur Zengin tarafından verilen, kooperatifçiliğin tanım ve özellikleri ile teorik bilgilerin yer aldığı eğitime geçildi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00