• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Karatay’da Hizmet Durmuyor

Karatay’da Hizmet Durmuyor
Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri lapa lapa yağan karın ardından gece alarmına geçti. Ekipler kar küreme çalışmalarının yanı sıra kaldırımların da temizliğine devam ediyor

Durmak yok çalışmaya devam

Karatay Belediyesi karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler gündüz verilen mücadelenin ardından gece mesaisine de ara vermiyor. Kar ve buzlanma nedeniyle gece mesaisi yaparak Konyalıların rahat ulaşımı için büyük bir özveriyle çalışıyor.

Sabahın ilk ışıklarında kar mesaisi

Gece dondurucu soğuğun etkisiyle oluşan buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapan Karatay Belediyesi yetkilileri sürücülerin trafikte rahat gidebilmesi için var gücüyle çalışıyor. Soğuk havaya aldırış etmeden çalışan ekipler ana arter ve ara sokaklarda sabahın ilk ışıklarına kadar mesai yapıyor.

Soğuk havada ter döktüler

Karla mücadele ekipleri buzlanma tehlikesine karşı tuzlama, kapanan yolları açma, kaldırımların üstünü kar küreme araçları ile hayatı normale döndürmek için ter döküyor. Soğuk havaya aldırış etmeden vatandaşların rahatı için çalışan ekipler sorumlu belediyecilik anlayışı ile hareket  ediyor.

Beyaz örtü Konya’ya yakıştı

Konu ile ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, karla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyerek, ‘ vatandaşlarımız kardan mağdur olmasın, sadece karın güzelliğini görsün diye oluşturduğumuz ekibimizle Karataylı’nın hizmetindeyiz. Kar temizleme çalışmaları kapsamında sorun yaşamadık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum ’ dedi.

 ‘Vatandaşımız karın keyfini çıkardı’

Başkan Hançerli, “haftalardır süren kar yağışı Konya’yı beyaza bürüdü. Bizler kar yağışına karşı gerekli tüm önlemlerimizi almıştık. 68 iş makinesi, 250 personel ile kar temizleme ekiplerimiz durmadan çalıştı. Son yıllarda Konya bu kadar kar yağışı almamıştı. Beyaz örtü Konya’ya çok yakıştı. Karın keyfini çıkarmak da vatandaşlarımıza” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00