• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Karatay’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Karatay’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
2015 yılı asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte şehir merkezi ile yeni bağlanan mahallelerde asfalt çalışmalarına devam ediyor...

2015 yılı asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte şehir merkezi ile yeni bağlanan mahallelerde asfalt çalışmalarını yürüten Karatay Belediyesi,  Gaziosman Paşa  Mahallesi’nde bulunan Batuhan Sokak, Etkin Sokak ve Demireğer sokakta da sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. 

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mübarek ramazan ayında da asfalt işlerini aksatmadan devam ettirdiğini söyledi. Farklı resmi kurumların yollarda yapmış olduğu alt yapı çalışmalarının ardından kırık olan yerleri keserek tesviye edilmesi ve kaliteli asfalt yama ile onarılmasının yanı sıra asfaltı olmayan mahallelerde altyapı çalışmalarını tamamlayarak asfaltlandığını dile getiren Hançerli, ilçe genelinde estetiğe önem verdiklerinin altını çizdi. Gelişmekte olan ve devamlı büyüyen Karatay’da bir taraftan yeni imar yolları açıldığını belirten Başkan Hançerli, yeni açılan yolların beton asfaltının yapıldığını  vurgularken Karataylıların rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi. Merkez mahalle ve sokakların yanı sıra merkeze uzak mahallerde de çalışmaların sürdürüldüğünü kaydeden Başkan Mehmet Hançerli, "Yollarımızda yapılan çalışmalarla hem trafik akışı düzelecek, hem de daha güzel, göze hoş görünen, tertemiz yollara kavuşmuş olacağız. Yerel yönetimlere düşen görev hemşerilerimizin bize verdiği emaneti en iyi şekilde değerlendirerek hizmeti doruk noktasına çıkarmaktır.” dedi. 

Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ile Karatay’ın daha modern bir görünüme kavuşmasını amaçladıklarını belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, hava şartları el verdiği sürece asfalt çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00