• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Karatay Muhtarları Beyşehir’i Gezdi

Karatay Muhtarları Beyşehir’i Gezdi
Karatay Belediyesi, Karatay'a kaliteli hizmet sunulması ve yapılan çalışmaların halka ulaşması adına önemli bir görevi ifa eden mahalle muhtarlarına yönelik Beyşehir gezisi düzenledi.

            Geziye Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Meclis Üyeleri, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük ve Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneğine kayıtlı üyeler, Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun ile Konya Muhtarlar Birliği Derneğine kayıtlı üyeler katıldı. Beyşehir gezisinde heyeti, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da ziyaret etti.

        Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Karatay’ın dünden bugüne daha  modern bir cazibe merkezi haline geldiğini belirterek; gelişiminde Belediye ve Muhtarların koordineli çalışmalarının ve fikir alışverişlerinin büyük öneme sahip olduğunu belirtti. Başkan Hançerli; "Muhtarlar bizim uç beylerimizdir, muhtarlarımızla birlikte 309 bin nüfuslu Hazreti Mevlana'nın diyarı Karatayımıza hizmet veriyoruz. Yapılan yeni kentsel dönüşüm çalışmaları ile birlikte Karatayımıza 125 bin ilave nüfus gelecek. Mahallede, sokakta muhtarlarımız var eğer bir hizmet yapılacaksa bu hizmet muhtarlarımızla birlikte yapılacak." dedi. Başkan Hançerli geziye katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken; "Makamlar kalıcı değil gelip geçicidir önemli olan gönüllerde hoş bir seda bırakmaktır" dedi.

        Konuşmaların ardından heyet, Beyşehir'in en önemli tarihi mekanlarından Eşrefoğlu Camii ve Bedesten Çarşısını ziyaret ederek Beyşehir Gölü'nde yapılan tekne turunu katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00