• BIST 9685.43
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Karatay Kara Hazır Yakalandı

Karatay Kara Hazır Yakalandı
Karatay Belediyesi, gece bastıran kar yağışıyla birlikte ana cadde, ara sokak ve kaldırımlarda tuzlama ve kar temizleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Karatay Belediyesi, gece bastıran kar yağışıyla birlikte ana cadde, ara sokak ve kaldırımlarda tuzlama ve kar temizleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Başkan Hançerli çalışmaları yerinde inceledi

Karatay Belediyesi karla mücadele ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Karatay Belediyesi; solüsyon, tuzlama ve kaldırım temizleme ekipleri ile kar yağışının ardından vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalara başladı. Merkez cadde ve yollardan başlatılan kar temizleme çalışmalarına ilçe genelinde devam edildi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli kar temizleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekipler gece-gündüz çalışıyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; 'vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz gece-gündüz çalışıyor' dedi. Başkan Hançerli: "Ülkemizin ve Konyamızın beklediği yağışlar nihayet geldi. Önce yağmur sonra kar yağışıyla birlikte belediyelerinde işi açılmış oldu. Karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Kar kalınlığı çok fazla değil ama don ve buzlanmayla mücadelemiz devam ediyor. Greyderlerimiz, kar bıçaklı kamyonlarımız, solisyonlu araçlarımız, tuzlama ekiplerimiz, kamyonlarımız hepsi karla mücadelede etmeye devam ediyor" diye konuştu.

Karatay'ın hiçbir mahallesinde sıkıntı yok

Karatay'ın hiçbir mahallesinde sıkıntı olmadığını vurgulayan Başkan Hançerli, sözlerini şöyle noktaladı: "Şu ana kadar caddelerimiz ve sokaklarımızda kapalı bir yer yok. İlçemize bağlanan mahallelerimiz dahil hiçbir yolumuz kapalı değil ama buna rağmen ekiplerimiz hiç durmadan çalışmaya devam ediyor. Bir taraftan tuzlama çalışmalarını bir taraftan da diğer çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Biz belediye olarak kar yağışını sadece bereket olarak görüyoruz. Karatay Belediyesi ekiplerimiz kara hazır, karla mücadeleye hazır."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00