• BIST 8725.28
  • Altın 2240.17
  • Dolar 32.3354
  • Euro 35.1415
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Karatay Kadın Meclisi Ziyaretlere Devam Ediyor

Karatay Kadın Meclisi Ziyaretlere Devam Ediyor
Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı görevini devralan Aynur Avşar ve Kadın Meclisi yönetimi bir dizi ziyarette bulundu. Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi; ilk olarak Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar’ı ardından Konya Muht

          Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar’ın makamında gerçekleşen ziyarette Kadın Meclisi olarak gönüllülük esasıyla çalıştıklarını ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak için gayret gösterdiklerini belirterek yapılan çalışmalardan söz etti. Avşar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin destekleri ile yürüttükleri çalışmaların özverili bir şekilde devam edeceğini söyledi. Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar yeni görevinde Aynur Avşar’a başarılar dileyerek gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Parlar, gönüllülük esasıyla çalışmanın zorlukları olduğu kadar yaşattığı manevi doyumunda önemine dikkat çekerek çalışmalarından dolayı Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar’a ve verdiği büyük desteklerden dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür etti.

Kaymakam Parlar’ın ardından Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Konya Muhtarlar Derneği Birliği Başkanı Suat Uzun’u ziyaret etti. Suat Uzun Karatay Belediyesi'nin  Muhtarlar ile olan işbirliğinin örnek bir seviyede olduğunu belirterek; kendilerinden desteğini esirgemeyen Başkan Hançerli' ye teşekkür etti.  Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar muhtarların demokrasimizin temel taşları olduğunu, mahallelerde yapılan hizmetlerde her zaman ön planda yer aldıklarını söyleyerek Konya Muhtarlar Derneği Birliği Başkanı Suat Uzun’a başarılar diledi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00