• BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Karatay Belediyesinden, “Karla Mücadele Ekibine Teşekkür Yemeği”

Karatay Belediyesinden, “Karla Mücadele Ekibine Teşekkür Yemeği”
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli haftalardır kar temizleme ve yol açma çalışması yürüten Belediye çalışanlarına verdiği yemekte teşekkür etti.

Konya Havzasına bereket yağdı

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Konya'da etkisini yoğun bir şekilde gösteren kar yağışının ardından özverili çalışmalarından ötürü Karatay Belediyesi karla mücadele ekiplerine teşekkür ederek arabaşı ikramında bulundu. Programa Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Uzbaş, Hasan Hüseyin Esfendiyar, Konya Karatay Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun ve Belediye personeli katıldı. Burada bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Uzun zamandır böyle bir kar görmedik. Allah bereketini veriyor. Bizler çalışmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz hafta Cuma günü itibariyle Konya havzasına düşen yağış miktarı 2 milyon 400 bin ton. Bu rakam Mavi Tünel'le Konya'ya gelecek suyun 6 katı. Çiftçimiz yağan bu bereketle rahata erecektir" dedi. 

"Personelimizle iftihar ediyorum"

Karatay Belediyesi karla mücadele ekiplerinin olağanüstü gayret gösterdiğine dikkat çeken Başkan Mehmet Hançerli, "Ben hepinizle iftihar ediyorum. İnsanın olduğu her yere hizmeti götürdük. Sadece şehir merkezinde 3200 tane sokağımız var.  Şehir merkezinde ve civarda 90'a yakın okulumuz var. Taşra ve yeni bağlanan mahallerimizi de koyarsak 4000 tane sokağı temizledik. Birinci ve ikinci temizliği yaptık. Allah kısmet eder de bereket yeniden yağarsa vatandaşlarımız mağdur olmasın diye gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Özverili çalışmalarından dolayı ekiplerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00