• BIST 9546.11
  • Altın 2483.641
  • Dolar 32.522
  • Euro 34.8521
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Karatay Belediyesinden Altınekin ilçesine dev tesis!

Karatay Belediyesinden Altınekin ilçesine dev tesis!
Karatay Belediyesi Tarafından Altınekin İlçesine Kazandırılan Sosyal Tesis Tamamlandı

6360 sayılı Büyükşehir Yasası kapsamında şehir merkezine yapılan hizmeti yeni bağlanan mahallelere ulaştırmayı düstur edinen Karatay Belediyesi, Altınekin Belediyesi ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek Altınekin ilçe merkezine kazandırdığı 700 kişilik  sosyal tesisi tamamladı.

        Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli;  Altınekin Belediyesi ve Karatay Belediyesi işbirliğinde Altınekin ilçesine kazandırılan ve yapımı tamamlanan 700 kişilik Sosyal Tesis ile ilgili şunları söyledi: “Altınekin Belediyesi tarafından temin edilen 6500 m² alanda , 1600 m²'lik inşaat alanına yapılan tesis hem Altınekinlilerin hem de mahalle olarak bağlanan köylerin ihtiyacına cevap verecek bir sosyal tesis niteliği taşıyor. Tesis içerisinde 700 kişilik düğün salonu, idari odalar, servis odası ve ayrıca tesise ait otopark bulunmaktadır. Karatay Belediyesi olarak tesisin yapımından çevre düzenlemesine her detayı üstlendik. Karatay ilçe sınırları içerisinde de sosyal tesis yapımına önem veriyor ve hızlı bir şekilde sayılarını artırıyoruz. Son olarak ihale süreci tamamlanan Selim Sultan Sosyal Tesislerinin açıldığını vatandaşlarımızla paylaştık. İhtiyaçları tespit ediyor ve hizmetin en iyisini en hızlı şekilde vatandaşımıza vermeye çalışıyoruz.” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; belediyeler arası dayanışma ile sadece Karatay sınırları için değil tüm Konya için hizmet ettiklerini ve Konya’nın daha da güzelleşmesi için çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekleyerek Altınekin Sosyal Tesislerinin hayırlı olmasını diledi.

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00