• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Karatay Belediyesi Mahalle Muhtarlarına Dizüstü Bilgisayar Dağıttı

Karatay Belediyesi Mahalle Muhtarlarına Dizüstü Bilgisayar Dağıttı
Karatay Belediyesi Mahalle Muhtarlarına Dizüstü Bilgisayar Dağıttı
Karatay Belediyesi’nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısında hizmet kalitesini sürekli hale getirmek amacıyla mahalle muhtarlarına elli beş adet dizüstü bilgisayar dağıtımı yapıldı.
 
Toplantıda bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2012 yılında yapılacak olan yatırımları dile getirdi. Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2012 yılının da temel atmalar ve açılışlar yılı olacağını belirten Başkan Hançerli; temelleri atılan yatırımların büyük bir kısmının açılışlarının gelecek yıl gerçekleştirileceğini söyledi. 2012 yılı yatırımları hakkında mahalle muhtarlarını bilgilendiren Başkan Hançerli Kongre ve Gençlik Merkezi, Şems Katlı Otoparkı, İkinci Kapalı Yüzme Havuzu, Karatay İş Merkezi gibi önemli hizmetlerin Karatay Belediyesi’nin en büyük projeleri olduğunu söyledi.
 
       Başak Mahallesi’ndeki Taziye Evi’nin yakın bir tarihte hizmete açılacağını belirten Başkan Hançerli, Başak Mahallesinin sıcak asfalta da kavuşacağını dile getirdi.
 
Kongre ve Gençlik Merkezi’nde gençler için oyun alanları ve sinema salonu olacağını söyleyen Başkan Hançerli, ayrıca 1500 kişilik bir toplantı salonunun da olacağını bildirdi. Başkan Hançerli, Mevlana Kültür Merkezi ve Şehitlik’in karşısında ki kentsel dönüşüm çalışmalarında da büyük oranda anlaşma sağlandığını söyledi. 2012 yılının asfaltlama çalışmaları açısından büyük önem taşıdığını belirten Başkan Hançerli, 150 bin ton sıcak asfalt yapılacağını söyledi. 
 
       Başkan Hançerli, konuşmasının ardından muhtarlarla mahallelerin sorunları hakkında fikir alış verişi yaptı. Toplantı muhtarlara dizüstü bilgisayar dağıtımı ile sona erdi. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00