• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

İnceöz`den Eskil`e müjde var

İnceöz`den Eskil`e müjde var
Aksaray sağlık alanında marka şehir olma yolunda ilerliyor Eskil Devlet Hastanesi modern cihazları ve sağlık ekibi ile ameliyatlara hazır

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz Eskil Devlet Hastanesi`nin “D” sınıfı hastane grubundan “C” sınıfı hastane grubuna yükseltilmesi için Sağlık Bakanlığı ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını bildirdi.

İnceöz, “Sağlık Bakanlığı ile yürüttüğümüz görüşmeler neticesinde Eskil Devlet Hastanemize; 2018 yılı Nisan ayı itibariyle 2 Dahiliye Uzmanı, 1 Pediatri Uzmanı,3 Diş hekimi, 5 Pratisyen Hekim, 24 Hemşire, 4 Acil Tıp Teknisyeni, 3 Ebe, 4 Laborant, 4 Röntgen Teknisyeni, 1 Anestezi Teknisyeni, 1 Eczacı Teknisyeni kazandırdık, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Eskil Devlet Hastanesi’nin, 2017 yılında yeni Acil servisine taşındığı ve Acil Sağlık Hizmet Kalite Standartlarına uygun hizmet vermeye başladığının altını çizen TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İnceöz, “Acil sağlık hizmetleri, diyaliz birimi, gözlem odaları ve diş poliklinikleri gibi 4 ana branşta hizmet veren Eskil Devlet Hastanemize daha fazla sağlık çalışanı ve modern cihazlar kazandırmak için Sağlık Bakanlığımız için yaptığımız görüşmeler neticesinde 2018 yılı Nisan ayı itibariyle 2 Dahiliye Uzmanı,1 Pediatri Uzmanı,3 Diş hekimi, 5 Pratisyen Hekim, 24 Hemşire,4 Acil Tıp Teknisyeni, 3 Ebe, 4 Laborant, 4 Röntgen Teknisyeni, 1 Anestezi Teknisyeni, 1 Eczacı Teknisyeni kazandırdık. Hastanemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. ” dedi.

İl merkezinden Ortopedi, Göz, Üroloji ve Anestezi uzmanlarının görevlendirilmesi ile Eskil Devlet Hastanesi`nde büyük ameliyatlara başlandığı müjdesini veren İnceöz, “Tüm bu imkânlarla birlikte 2018 yılı içerisinde 9 çocuğumuza cerrahi sünnet uygulaması yapıldı. Hastanemizde ayrıca 4 adet diyaliz cihazı olup, 8 takipli diyaliz hastası mevcuttur” dedi.

Eskil Devlet Hastanesinde artık apandisit ve kıl dönmesi gibi ameliyatların yapılabileceğinin altını çizen TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İnceöz, “Sağlık Bakanlığımızın onayı ve desteği ile birlikte hastanemizde artık üroloji, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve göz ameliyatları yapılabilecek. Eskil`de yaşayan hemşerilerimiz ihtiyaç duydukları tüm sağlık hizmetlerini merkeze gitmelerine gerek kalmadan Devlet Hastanemizden alabilecek” dedi.

İnceöz  “Büyük ameliyatların Eskil Devlet Hastanemizde yapılmaya başlanmasıyla birlikte ihtiyaç duyulan, 1. Basamak yoğun bakım ünitesi projesi de hazırlanmış olup, çok yakında hastanemizde hizmete girecektir” dedi.

AK Parti hükümetlerinin modern hastaneler, modern cihazlar ve personel yatırımları ile sağlık alanında çok önemli adımlar attığına dikkat çeken İnceöz;  

“Hemşerilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. AK Parti iktidarları ile ülkemiz sağlıkta küresel bir marka haline gelirken, Aksaray`a getirdiğimiz sağlık yatırımları sonrasında Aksaray’ımız da bölgesinin sağlık alanında marka şehri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şu anda sadece Eskil ilçemizde 450 kişiye evde sağlık hizmeti veriyoruz” dedi.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00