• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Alçay “Belediye ve tüm Eskil halkı bu takımın arkasında”

Alçay “Belediye ve tüm Eskil halkı bu takımın arkasında”
Alçay “Belediye ve tüm Eskil halkı bu takımın arkasında”

Eskilgücüspor antrenmanına Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay katıldı. Antrenman dün akşam saat 20.00 civarlarında başlayıp, yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Eskilgücüspor Pazar günü Bağlıkayaspor’la oynayacağı ikinci devrenin ilk maçının hazırlıklarını tamamladı. İkinci devre hazırlıklarının son antrenmanının büyük bir bölümünü izleyen Başkan Alçay futbolculara ve teknik ekibe moral konuşması yaptı.

ALÇAY “BELEDİYE VE TÜM ESKİL HALKI BU TAKIMIN ARKASINDA”

Futbolcularla kısa bir sohbet gerçekleştiren Başkan Alçay tüm Eskil’in bu takımın ardında olduğunu vurguladıktan sonra belediye olarak takıma her zaman destek çıktıklarını ama takımın ilk defa harcanan emeklerin karşılığını aldığını ifade etti. Belediye olarakta takımın sonuna kadar arkasında olduklarının altını çizen Başkan Alçay “biz bu takım için ne gerekiyorsa yapacağız. Siz yeter ki centilmen bir şekilde maçlarınızı oynayıp, galibiyetler alın, biz size güveniyoruz gençler, yolunuz açık olsun” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Zavlak'tan Destek Sözü 

Eskilgücüspor Başkanı Ramazan Duş’un yaptığı açıklamada, “Eskilgücü bulunduğu konum itibari ile başarılı olduğunu görüyoruz. Başarı, yönetim ve oyuncuların yanı sıra, Eskil halkının da destekleri ile oluyor. Belediyi Başkanı maddi destekleri yanı sıra, antrenmanımızı da izleyerek manevi desteğini gösteriyor. Ayrıca, Eskil Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Zavlak, beni arayarak işleri dolayısıyla Konya’da olduğu için gelemediğini, en kısa zaman da takımı ziyaret edeceğini, ihtiyaçları konusunda ilgileneceğini, antrenmanlara ve maçları da yakından takip ederek elimizden ne geliyorsa destek vereceğini belirtti. Bende Eskil Beledeyi Başkanı Niyazi Alçay ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Zavlak'a teşekkür ederim” dedi.

Hacı Özkan

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00