• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Eskil Ak Parti’de devir teslim töreni

Eskil Ak Parti’de devir teslim töreni
Eskil Ak Parti’de devir teslim töreni

Mustafa Zavlak’ın seçilmesinin ardından, Eskil ilçe teşkilat binasında devir teslim töreni düzenlendi. Törene Eskil Belediye başkanı Niyazi Alçay, Eşmekaya Belediye başkanı Tayfur Başkan, Ak Parti İl Genel meclis üyeleri İbrahim Güdendede, Sadrettin İriş, Ak Parti eski ilçe başkanı Mahmut Oruç, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Zavlak’ın yanısıra çok sayıda partili katıldı. Programda konuşma yapan Mahmut Oruç,” Üç yıldır Ak Parti Eskil ilçe başkanlığını yürütüyorum. Zaman ne çabuk geçti farkında değiliz. Elimizden geldiği kadar ilçemize hizmet etmek için çaba sarfettik. Bir çok aday arkadaşımız oldu. Fakat Genel Merkezimiz Mustafa Zavlak üzerinde mutabakat kıldı. Daha sonradan Nurettin Mutlu kardeşimizde aday oldu. Demokratik bir seçimden sonra bizim ve Genel Merkezimizin desteklediği Mustafa Zavlak kardeşimiz başkan olmuştur. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Başkanlığa aday olmamamın nedeni, yaşadığım yayla ilçe merkezine uzak bu yüzden sürekli gelip gitmek sıkıntı oluyordu. Üstelik sürekli aynı simaların kalması gerekmiyor. Bu nedenlerle aday olmadım. Yeni başkanımıza ve yönetime görevinde başarılar dilerim” dedi.

Mustafa Zavlak,” Demokratik bir seçimden sonra Ak Parti Eskil ilçe başkanlığı bana nasip oldu. İnşallah yönetimim ile iyi bir çalışma sarf edeceğiz ve ilçemize hizmetleri getireceğiz. Mahmut başkanıma gösterdiği başarılı çalışmadan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Eskil Belediye başkanı Niyazi Alçay konuşmasında,” Seçilmişler gelip geçicidir. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde, kişisel çıkarları gözetmeden memleketin menfaatine hizmetine koşmaktır. Herkes birlik ve beraberlik içinde hizmet yolunda çaba sarf etmelidir” dedi.

Program sonunda yeni başkan Zavlak, eski başkan Oruç’a plaket verdi


dsc_0118.jpg

dsc_0098.jpgdsc_0106.jpgdsc_0107.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00