• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Geçen sezonki gibi bir kaza yaşamak istemiyoruz

Geçen sezonki gibi bir kaza yaşamak istemiyoruz
Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Galatasaray'a geride kalan sezon 5-0 yenildiklerini belirterek, "Geçen seneki gibi bir kaza yaşamak istemiyoruz" dedi.

Şan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2015-2016 sezonunun sürprizlerle başladığını söyledi. Sezonun ilk 2 haftasında istedikleri sonuçları alamadıklarını ve oynadıkları maçlarda berabere kaldıklarını dile getiren Şan, takımda bazı eksikliklerin olduğunu ifade etti.

Şan, son haftada Galatasaray'ın Osmanlıspor'a yenildiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Galatasaray'ın bu hafta yenilmesi çok iyi olmadı. Biz de uzun süreden beri Galatasaray'a galip gelemiyoruz. Çok ilginç bir maç olacak. Bu maçta söz artık teknik heyetimiz ve futbolcularımızda. Uzun yılların ardından Galatasaray'a karşı bir galibiyet yaşamak istiyoruz. İnşallah takımımız gününde olur. Sarı-kırmızılı ekibe geride kalan sezon 5-0 yenilmiştik. Geçen seneki gibi bir kaza yaşamak istemiyoruz. Gerçekten çok ilginç bir maçtı. Ancak her zaman böyle olacak anlamına gelmez. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyorum. İnşallah cumartesi günü gülen tarafın Torku Konyaspor olacağını düşünüyorum."

 Aykut Kocaman'ın oyun taktiğinin belli olduğunu, İstanbul takımlarına karşı biraz daha farklı bir oyun sisteminin bulunduğunu vurgulayan Şan, "Geçen sezon Beşiktaş'a karşı galip gelmiştik. Fenerbahçe ile de berabere kaldık. İstanbul takımlarına karşı farklı oynuyoruz. Bu sezon ilk 3 puanımızı Galatasaray'a karşı almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

- "Ömer Şişmanoğlu için teklif yaptık"

Şan, transfer konusuna da değinerek, "Teknik heyetimiz fazla transfer istemiyor. Şu anki kadronun yeterli olduğunu düşünüyor. Biz de kadro zenginliği ve elini kolaylaştıracak imkan sunmak istiyoruz" diye konuştu.

Forvete takviye için Beşiktaşlı futbolcu Ömer Şişmanoğlu'nu düşündüklerini anlatan Şan, "Forvet noktasında Beşiktaşlı futbolcu Ömer Şişmanoğlu için bir teklif yaptık. Kulübün başkanıyla görüştük, kendilerinden olumlu bir haber bekliyoruz. Birkaç gün içinde belli olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00