• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Fevzi Çakmak Düğün Salonunda Son Aşamaya Gelindi

Fevzi Çakmak Düğün Salonunda Son Aşamaya Gelindi
Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla Karatay’ı her zaman bir adım önde tutan Karatay Belediyesi, Fevzi Çakmak Düğün Salonu’nda sona geldii.

Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla Karatay’ı her zaman bir adım önde tutan Karatay Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde sosyal tesis ve düğün salonu yapımına ağırlık vererek temelini Mart ayında attığı Fevzi Çakmak Düğün Salonu’nda son aşamaya geldi.

               Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak Karataylının sosyal ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla sosyal tesis inşaatı çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. 7450 m² lik bir arsa üzerine kurulduğunu ve 1555 m²'lik inşaat alanı olduğunu belirten Hançerli, tesisin kamulaştırmayla birlikte 5 Milyon TL'ye mal olduğunu vurguladı.  Fevzi Çakmak Sosyal Tesis ve Düğün Salonu içerisinde ikiye bölünebilen 700 kişilik düğün ve toplantı salonu, fuaye, Gelin-Damat odası, vip odası, sahne hazırlık odası ve idari bölüm bulunacağını belirten Başkan Mehmet Hançerli, çevre düzenlemeleri yapıldıktan sonra Fevzi Çakmak Mahallesine kazandırılacak sosyal tesisin bölgede önemli bir eksiği kapatarak en kısa sürede hizmet vereceğini kaydetti. Karataylının istekleri doğrultusunda hareket ettiklerini dile getiren Başkan Mehmet Hançerli,  çok amaçlı olarak kullanılan bu sosyal tesislerde programlar, düğün, nişan ve toplantılar yapılabileceğini ifade ederek amaçlarının biraz daha sosyal içerikli projeleri hayata kazandırmak olduğunu sözlerine ekledi.  

 

        Karatay’ın her köşesine aynı ölçüde hizmet gittiğinin altını çizen Başkan Hançerli,  ilçeye kazandırılan sosyal tesislerin sosyal belediyeciliğin en güzel uygulamalarından biri olduğunu sözlerine ekledi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00