• BIST 8745.7
  • Altın 2240.672
  • Dolar 32.3333
  • Euro 35.1603
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Eyyüp Kuş, "Realite ilaç olarak hedefimiz, ülke hayvancılığına katkı sağlamak"

Eyyüp Kuş, "Realite ilaç olarak hedefimiz, ülke hayvancılığına katkı sağlamak"
Eskilli Eyyüp Kuş'un sahibi olduğu Realite İlaç 14 yıldır hayvancılık sektörüne katkı sağlıyor.

Eskil'de uzun yıllar Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik yapan Eyyüp Kuş, "2004 yılında bir Veteriner Hekim arkadaşımla birlikte kaliteli ve koruyucu hekimlikte öncü bir hizmet vermek amacıyla Konya’da ilaç firmamızı kurduk. 2010 yılında da arkadaşımızın ayrılmasıyla birlikte kendi firmamı kurmuş bulunmaktayım. O tarihten bugüne kadar da ülkemizde hayvancılık sektöründe hak ettiğimiz desteği verme çabası içindeyiz." diye konuştu.

Kuş, "Ben Eskilliyim, Eskil’de doğdum, burada ortaokul okudum. Konya’da eğitim hayatımı tamamlamamın ardından 17 Ekim 1991’de Eskil’e yeniden dönüp, 1 Ocak 1992’den itibaren ilçemde bir ilk olarak Eskil’de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak memleketime hizmet verdim.  Bu görevimi 2004 yılına kadar bizzat kendim ve arkadaşlarımla birlikte devam ettirdim. Bu yıldan itibaren de Veteriner Hekim arkadaşımla birlikte veteriner sahada hizmet etmek amacıyla şirket kurduk. 6 yıl beraber çalıştıktan sonra Realite İlacı kurup 2011’den itibaren de sektörde hizmet vermeye başladık." dedi.

6 yıllık tecrübemle birlikte ekibimizde yer alan profesyonel arkadaşlarımızla birlikte Türk hayvancılık sektörüne hizmet etmek ve kaliteli ürünler sunmak amacıyla çıktığımız yolda bugün Batı Trakya, Marmara ve İç Anadolu’nun tamamında varız,  diyen Kuş, "Veteriner hekimlerimizin kullandıkları yardımcı ürünlerde şirketimiz bugüne kadar diğer faaliyet gösteren şirketlerden lider duruma gelmiştir. Bunda da ürünlerimiz aranan ve istenen ürünler listesinde en üstte yer aldığı için bize onur vermektedir. Fedakar, cefakar ve oldukça zor şortlarda ekmeğinin peşinde olan üreticimize en iyi hizmeti vermek için ARGE birimimizle yoğun ve profesyonel çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şirketimiz şu anda 47 ürünle faaliyet göstermekte olup her gün skalalamızı genişletmekteyiz, ülke hayvancılığına en iyisini sunabilmek için, veteriner hekim ve hayvancılığa hizmet etmekteyiz." şeklinde konuştu.

Sektörde bazı ürünlerde lideriz

Kuş, "Hayvanların düzenli olarak sağlıklı yavrulaması çok önemli. Bizim de bu bilinçle geliştirdiğimiz Graffol ve Eostropowder ürünlerimizle ön plana çıkmaktayız. Buzağı ve kuzu ishallerinde ishal kesici olarak Diareal ile ishallerden sonra hayvanı toparlayıp, gelişmesini sağlayan Catomin Forte gibi ürünlerimizle sektörde lider pozisyonundayız. Bunun yanında ayak problemi ve topallıkta aynı zamanda tırnak çürüğü ve yumuşak doku iltihaplarında, repeat breder (sebebi bilinmeyen) kısırlıkların tedavisinde Clafosder kullanılmaktadır. Memleketim Eskil’de de çiftçimizin yanındayız ilçe merkezimizden Veteriner Hekim Mahmut İriş, Çulfa Yaylası'nda Edip Doğanay'da ürünlerimizi bulmak mümkündür." şeklinde sözlerini tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00