• BIST 9774
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Eşmekaya Meryemağıl'dan Anlamlı Pankart!

Eşmekaya Meryemağıl'dan Anlamlı Pankart!
Eşmekayaspor 11 gol attı.. Meryemağılspor gruptan çıktı.. Kökez Bilirlik kendine geldi.. Taşkesikspor avantajı kaptı..

Eskil Kaymakamlığı ve Eskil Belediye’nin organize etti “Köyler arası futbol turnuvası”nda günün sonuç ve detayları.

Eşmekayaspor Gol oldu yağdı: tam 11 gol...   

Çukuryurt Köyünde Tansu Öğretmeninin geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi tüm Eskil halkını derinden üzerken, oynanması gereken Eşmekayaspor – Çukuryurt maçı da ertelenmişti. Ertelen Eşmekayaspor – Çukuryurtspor maçı bugün oynandı. Saat 09.00’da başlayan mücadele de gol şov yaşanılırken, turnuvanın en gollü maçı olarak kayıtlara geçti. Toplamda 13 gol olurken bunların 11’ini Eşmekayaspor, 2 golü de Çukuryurtspor attı. Maç 11-2 tamamlanırken, Eşmekayaspor’da Fatih Özkara, Ali Eşmekaya, İbrahim Özkara ve Sait Eşmekaya attıkları gollerle takımını sırtlamaya devam ediyorlar. Eşmekayasporun gollerini, Ali Eşmekaya (3), Sait Eşmekaya (4), Fatih Özkara (2), Servet Yağcı ve İbrahim Özkara’dan gelirken Çukuryurtspor’un gollerini, Mehmet Sarısakal ve Gökhan Coşar attı.

Meryemağılspor Gruptan Çıktı…

Turnuvanın favori takımları arasında gösterilen Meryemağılspor, 3 puanı 3 golle almasını bildi. Kaputaş Gençlikspor karşısında ilk yarı golsüz kapatılırken, ikinci yarı aradığı golleri bulan Meryemağılspor maçı 3-0 kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi. Turnuvanın favori takımları arasında gösterilen Meryemağılspor, 3 puanı 3 golle almasını bildi. Kaputaş Gençlikspor karşısında ilk yarı golsüz kapatılırken, ikinci yarı aradığı golleri bulan Meryemağılspor maçı 3-0 kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi. Lider çıkmayı büyük ölçüde garantileyen Meryemağılspor’un çeyrek finaldeki rakibi D grubu ikincisi olacak. Meryemağılspor’un gollerini; Fahrettin Koyuncu (2) ve Mehmet Can Görür attı.

Kökez Birlik spor kendine geldi: 7-0

C grubunda mücadele eden Kökez Birlik spor ile Celil Gençlikspor günün üçüncü maçını oynayan takımlar oldu. Kökez Birlik Sporun 7-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada, Kökez Birlik Spor oynadığı futbolla “bende varım” dedi. İlk yarısını 4-0 önde kapatan Kökez Birlik Spor, ikinci yarıda da gollerine devam etti. İkinci yarıda da 3 gol atan Kökez Birlik maçı 7-0 kazanarak gruptan çıkma adına avantajı kaptı. Kökez Birlik Sporun gollerini: Mehmet Duş (2), Tolgahan Köse (2), Ali Derin, Hacı İbrahim Kırlı ve İsrafil Derin attı.

Taşkesikspor Avantajı Yakaladı…

Turnuvada günün son maçı Taşkesikspor ile Veteranlar arasında oynandı. Taşkesikspor 2-1 galip gelirken gruptan çıkma adına avantajı kaptı. Büyük çekişmeye sahne olan maçta her iki takımda penaltı kaçırarak maçın skorunu değiştiremediler. İlk yarısını 1-0 Taşkesikspor üstünlüğü ile sona ererken ikinci yarı Veteranlar aradığı golü bularak maçı berabere getirdi: 1-1. Maçın ilerleyen dakikalarında galibiyet golünü atan Taşkesikspor, maçı 2-1 kazanarak gruptan çıkmak için avantajı elinde bulunduruyor. Filikçispor ile yapacakları maçta 1 puan alması durumunda Taşkesikspor çeyrek finale çıkan taraf olacak. Taşkesikspor’un gollerinin ikisini de Mehmet Meral atarken, Veteranların tek golü Mevlüt Ünlü’den geldi.

aci-2.jpgaci-3.jpgaci.jpgkokez.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00