• BIST 8718.11
  • Altın 2240.946
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1655
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Eskilli Genç Ailesine Kavuşmak İçin Yola Çıktı

Eskilli  Genç Ailesine Kavuşmak İçin Yola Çıktı
 Geçtiğimiz gün ATV’de yayınlanan Tatlı Sert programına katılan Zarife Ok ve isimli bayan 5 yaşında evlatlık verilen kardeşi Cuma Kaya’yı bulmak için yola çıktı.

Yapılan incelemeler sonunda Cuma Kaya’nın çocuk esirgeme yurdundan Eskilli bir aileye evlatlık verildiği öğrenildi. Kardeşiyle görüşmek istediğini söyleyen Zarife Ok ve annesinin çağrısına kardeşi Cuma karşılık verdi. Eskil Tosun yaylasında bir aileye evlatlık veren ve ismi Muhammet Bozkıl olarak değişen Cuma Kaya, Müge Anlı’nın programına telefonla katıldı. Duygusal anların yaşandığı programda abla kardeş, kardeşliğin ne kadar güzel bir şey olduğunu tüm ekranlardan Türkiye’ye sergiledi. Ablasına karşı müthiş bir özlem duyan Muhammet ağlamaması için ablasına sürekli rica etti. Kardeşine duyduğu özlemi gözyaşları içerisinde anlatan abla Zarife Ok kardeşinin programa katılacağını söylemesi üzerine, müthiş sevinç yaşadı. Kardeşini bu zamana kadar yetiştiren Eskilli aileye teşekkür eden abla, kardeşine kavuşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Muhammet ise Eskilli ailesinin ablasıyla görüşmesinin gerektiğini söylediklerini dile getirdi. Geçmişe dair bir çok anıyı hatırladığını dile getiren Muhammet, “Kendinin evlatlık verildiğini bildiğini ve o günleri çok iyi hatırladığını ifade eden Cuma Kaya, “Ben çok şükür iyiyim, sizi bu şekilde görmekten mutlu oldum. Şimdi ailemle birlikte Konya’da yaşıyorum anne ve babam çok iyi insanlar benim üzerimde çok titrerler, ben de annemi, kardeşlerimi merak ediyordum, ancak annem (Hatice Bozkıl) şeker hastası olduğu için öyle bir şeye tevessül etmedim o üzülmesin diye. Şimdi bekarım ve anne ve babamla yaşıyorum. Şu anda da telefonda annemin yanında konuşuyorum. İnşallah bugün Konya’dan yola çıkacağım ve programa geleceğim artık her şey geride kaldı.” Dedi.

Evlatlık verme sürecini de çok iyi hatırladığını ifade eden Cuma Kaya, “Annemle babam ayrılmış ve dedemin yanında kalmaya başlamıştık. Babaannem ölünce dedem Azerbaycan’dan ikinci evliliğini yapınca evde sıkıntılar baş göstermişti yani bizi o kadın istemedi. Dedem bir gün bana çarşıya gidelim sana oyuncak alacağım dedi. Ben de çocuk aklımca bu duruma çok şaşırdım, çünkü dedem bana hiç oyuncak almazdı. Orada bir kağıda imza attı ve beni şimdi ki babama teslim etti, ayrıldık ve o andan itibaren de şimdiki ailemin yanında yaşamaya başladım.” Diye konuştu

Cuma Kaya’nın Cuma günü programa katılması bekleniyor.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00