• BIST 10544.71
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Eskilgücüspor 3 puanı Hükmen mi? Yoksa 2-0 ile mi aldı

Eskilgücüspor 3 puanı Hükmen mi? Yoksa 2-0  ile mi aldı
Eskilgücüspor Bağlıkayaspor maçı Eksilgücünün 2-0 öne geçmesi sonucu rakibi Bağlıkayaspor sahadan çekildi.

Aksaray amatör liginde üçüncü haftada oynanan Eskilgücüspor, Bağlıkaya gençlikspor maçın galibi hükmen 3-0’lık skorla Eskilgücüspor olması bekleniyor.

Maçın oynandığı sürece bariz Eskilgücüspor üstünlüğü ile geçti. İlk yarı bulduğu pozisyonları gole çeviremeyen Eskilgücüspor devreyi 0-0 eşitlikle tamamladı. İkinci yarının başlaması ile ağırlığını hissettiren Eskilgücü, aradığı golü Dursun Altan’ın ayağından buldu: 1-0. Bu golden sonra rahatlayan Eskilgücü daha rahat oynamaya başladı, ilerleyen dakikalarda Eskilgücüspor’da farkı ikiye çıkaran isim Hacı Özkan oldu. Dakikalar 70’i gösterirken sahaya ağırlığını koyamayan Bağlıkaya Gençlikspor’un sert oyunu gözlerden kaçmadı. Sakatlamaya yönelik sert müdahaleleri ile kırmızı kart gören Bağlıkaya gençlikspor oyuncu, seyirciye ve Eskilgücüpsor oyuncularına küfür ederken sahadan çıkmak istememesi dikkatlerden kaçmadı.  Bu olaylar sonrası Bağlıkayaspor yönetimi takımı sahadan çekerek maçı da 3-0 kaybetmiş oldu.

Eskilgücüspor'dan Sert açıklama

Eskilgücüspor - Bağlıkaya maçında, Bağlıkaya takımı sahadan çekildi. her ne suretle olursa olsun, maç devam ederken sahadan çekilen takım hükmen 3-0 mağlup olur ve mevcut puanından 3 puanda silinir. Örnek: Eskilşehirspor'da olduğu gibi.
Bu kararı bekliyoruz Aksaray yönetiminden... Eğer bize tarafsız olduklarını kanıtlayacaklarsa işte fırsat. Eskilgücü olarak ayrıcalık, torpil istemiyoruz, kuralları uygulayın yeter!!!

Hükmen mağlup sayılan Bağlıkayaspor’un 3 puanı da silinmesi gündemde. Kurallar gereği sahadan çekilen takım hükmen mağlup sayılmasının yanı sıra mevcut 3 puanı da silinmesi gündemde.

Bu sonuçla 3 puanla tanışan Eskilgücüspor, ilk puanını alarak moral buldu. Eskilgücüspor’un gelecek haftaki rakibi Gülağaçspor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00