• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Eskilgücü Transfer Şampiyonu

Eskilgücü Transfer Şampiyonu
Eskilgücü Transfer Şampiyonu

Amatör kümede  kadrosuna 6 oyuncu takviye ederek  yeni bir yapılanma içinde olan Eskilgücü ayrıca  bu sezon  en çok transfer yapan kulüplerin başında geldi.  Eskilgücüspor  uzun bir aradan sonra  kadrosuna  ilçe gençlerinin dışından 6 oyuncu birden dahil etti. Aksaray amatör kümeyi yakından tanıyan BESYO öğrencileri , Çağlar Doğan, Emre Özdemir, Emrah Güneş’in yanı sıra   Hakan Canpınar ve  Mehmet Taşpınar gibi oyuncuları transfer eden Eskilgücüspor transfere doymadı. Amatör  ligde 2 .haftasında  lider Aksaray Belediyespor ile oynayacağı  zorlu maç öncesinde ise savunmaya  Osmaniye Bal ligi ekiplerinden  Kadirlispor’dan Bahadır Yalıç ve forvet hattına ise ASÜ Topakkayaspor’dan Oğuzhan Dinler’i  renklerine kattı..Sezonun ilk haftasında İl Özel İdarespor karşısında çok iyi mücadele etmesine rağmen son dakikada yediği golle 3-2 mağlup olan ilçe ekibi  Pazar günü saat 14.30’da lider Belediyespor karşısında TOKİ’de kritik bir mücadele verecek. A grubunda ligin en köklü ve güçlü ekiplerin olması nedeni ile  ligde kalabilmek için bir takım kuran ilçe ekibinin ligin sürprizlere imza atacak bir takım olacağının sinyalini verdi..

 AMATÖR LİGDE TRANSFER CUMA GÜNÜ SONA ERECEK

2012-2013 futbol sezonunda  1 .transfer dönemi Cuma günü sona erecek. Amatör futbolcuların 2 temmuz 2012’de başlayan 1. transfer dönemi işlemleri 19 ekim 2012 cuma günü mesai saati bitimine kadar gerçekleşebilecek.. Amatör  futbolcuların 2.transfer dönemi ise 2 ocak 2013 tarihinde başlayacak ve  15 şubat’ta sona erecek.

Filiz lisans çıkarma ve vize işlemleri yapacak olan futbolcuların tescil işlemleri transfer ve tescil dönemleri ile bağlı olmaksızın 31 mayıs 2013 tarihine kadar yapılabilecek.

Haber-Foto : Hamit Mavili

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00