• BIST 10511.14
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 12 °C

Eskilgücü Başkanı'ndan Hakem'e tepki

Eskilgücü Başkanı'ndan Hakem'e tepki
2016-2017 Aksaray Amatör Küme Ligi'nde B grubunun ilk maçında Aksaray 1989 ile karşı karşıya gelen Eskilgücü'nde hakeme tepkiler sürüyor.

Konuya ilişkin tepkilerini dile getiren Eskilgücü Başkanı Ramazan Duş, "Rakimiz dört sene BAL liginde mücadele etmiş bir takım ve kadroyu hiç bozmadan bu yıl grubumuzda mücadele ediyor, bu kadar güçlü bir takımı Eskilgücü olarak sahadan sildik, ancak hakemi silemedik!" dedi.

Duş, "Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti hatta Eskilgücüspor'un daha derli toplu bir takım görüntüsü verdiğini soyleyebiliriz. İlk yarı bu şekilde sona erdi. Ne olduysa ikinci yarı oldu! Eskilgücüspor'u bu şekilde beklemeyen Aksaray ekibine adeta hakem eli değdi" Dakikalar 50'yi gosterirken Rıdvan Aygün'ün rakibine herhangi bir temasta bulunmazken rakip futbolcu kendini çok güzel yere bıraktı oyuncumuza kırmızı kart, 10 kişi kalan takımımız mücadelesine devam etti. Takım futbolcumuz topa müdahale etmeye çalışırken arkadan net bir şekilde tekme yedi herkes faul beklerken hakem ortayı gösterdi topu ağlarımızda gördük, Rıdvan'dan 10 dakika sonra Hacı Özkan'ı itirazdan oyundan attı. 11'e karşı 9 kişiyle aslanlar gibi mücadele eden arkadaşlarımız önce Mevlüt Noyan'ın golüyle 1-1'i dakika 90'da da Adem Özkan'ın füzesiyle 2-2'yi yakaladı. Ancak bu kez de 7 dakika uzatma süresi veren hakem ne yazık ki tam 14 dakika oynattığı uzatmayı biz golü yiyene dek sürdürdü ve golü yememizle santrayı gösterdi maçı bitirdi."

Duş, şimdi Eskilgücüspor Başkanı olarak buradan sormak istiyorum.

1. Devlet spora bütçe ayırıyor, neden? İnsanlar önce kendi şehirlerinde kaynaşsınlar, yani takımımız Eskillilik ruhu kazandırıyor insanımıza toplumun her kesimden hemşerilerimiz ortak payda etrafında bir araya geliyor, daha sonra şehirler, kasabalar, beldeler kaynaşıyor. O zaman bu yaşanan sporun ruhuyla ne kadar uyuşuyor?

2. Bu çocukların umutları, heyecanları, gelecekleri çalınıyor. Öyle yetenekli genç isimlerimiz var ki, onları biz profesyonel olarak görmeyi arzuluyoruz, siz böyle yapmakla o çocukların geleceğine ket vuruyorsunuz, enerjimizi çalıyorlar bu kul hakkı değil mi?

3. Neden her sezon bu tür olaylar bizim aleyhimize yapılıyor hepsi tesadüf mü?

4. Genç bir hakem bu cesareti nerden buluyor?

5. Eskil'deki siyasilerimize de sitem etmek istiyorum, en azından maçlarımıza buyursun gelsinler. Takımımıza sahip çıksınlar, destek olsunlar. 

Şeklinde sözlerini tamamladı.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00