• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

ESKİLE TRAFİK TESCİL BÜROSU HAFTAYA AÇILIYOR

ESKİLE TRAFİK TESCİL BÜROSU HAFTAYA AÇILIYOR
ESKİLE TRAFİK TESCİL BÜROSU HAFTAYA AÇILIYOR

             Eskil ilçesine kısa süre önce atanan kaymakam Fatih Okumuş durmak bilmiyor. Geldiği günden bu yana ilçenin çeşitli problemleriyle bire bir ilgilenen ve çözüm yolları arayan Kaymakam Okumuş, ilçe halkının takdirini toplamaya devam ediyor. Vatandaşların problemleriyle yakından ilgilenmesiyle tanınan ve son olarak da ilçedeki bulunan tüm resmi kurumları yeni yapılan hükümet konağına taşıyarak vatandaşların kurumlara en kısa ve en kolay şekilde ulaşmalarını sağladı.

             İlçe halkınca uzun zamandan beri büyük bir heyecanla beklenen Trafik Tescil bürosunun önümüzdeki hafta içinde ilçe halkına hizmet vermeye başlayacağını belirten kaymakam Okumuş, “gecikmenin elde olmayan nedenlerden kaynaklandığını ve sorunların aşılarak, Trafik Tescil bürosunu önümüzdeki hafta vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” Dedi.                                                                           Yılan hikâyesine dönen ve ilçeye kurulması planlanan ancak uzun zamandır kurulamıyan kapalı devre kamera sistemi hakkında da bilgi veren Okumuş, “Mobese olmayan, kapalı devre kamera sistemi aslında daha önceden kurulması gündeme gelmiş ancak hem bu konuda uzman yokluğundan hem de teknik konulardaki bilgi eksikliğinden dolayı gecikmiş. Şimdi biz bu sistemi öncelikli yapılacak işler sıralamasında gündeme aldık. En kısa zamanda da teknik ve diğer konularda ilerleme kaydedip sistemi ilçede kullanılır hale getireceğiz.” şeklinde ifade etti.

                Ayrıca İlçeye her yıl azımsanmayacak şekilde Urfa ve yöresinden gelen tarım işçileriyle ilgili de çarpıcı açıklamada bulunan Eskil Kaymakamı Fatih Okumuş, “Eskil ilçesine bağlı Çulfa, Bozcamahmut ve Güneşli köylerinde “gezici tarım işçileri mobil konaklama noktaları” adı altında bir proje başlatıyoruz. Bu proje kapsamında başka illerden ilçemize gelen tarım işçilerimiz için kurulan çadırdaki bulunanlara sağlıklı içme suyu, mobil tuvaletler ve elektrik gibi çeşitli yardımlarda bulunulacağız. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının finans ettiği ve il özel idare projesiyle hayata geçecek olan bu sistem için 250.000 tl ayırdık” şeklinde konuştu.

                                                                               Gürsel ÖZKAN/Eskil

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00