• BIST 8718.11
  • Altın 2246.931
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1867
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

ESKİLDER’den, “Şehit Recep Bozdağ İlkokulu ve Ortaokuluna” Kitap Desteği!

ESKİLDER’den, “Şehit Recep Bozdağ İlkokulu ve Ortaokuluna” Kitap Desteği!
Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği, Öğrencilerimize kitap sevgisi aşılamak, yardımlaşmanın önemini kavratmak amacıyla düzenlediği “Bir Çocuk Bir Umut” Projesi kapsamında okullara kitap desteği sürüyor.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda “Bir Çocuk, Bir Umut” kitap kampanyası dikkatleri üzerine çeken Eskilder, Şehit Recep Bozdağ İlkokulu ve Ortaokulu’nun kitap ihtiyacı karşılandı. 

Konu Hakkında Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı ve Eğitim Komisyonu Başkanı Naci Türker ise, 

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında başlattığımız, “Bir Çocuk, Bir Umut” kitap kampanyasını iyi bir noktaya getirdik, Eskilli Hemşerilerimizin yanı sıra Eskilli olmayan ve Eğitime destek vermek isteyen işadamları ve kitapseverler kampanyamıza destek veriyorlar. Öncelikle Destek verenlerden Allah Razı olsun. Kitap’a olan yatırımın karşılığı olan bir yatırımdır. Öncülüğümüzde şu ana kadar 5000’n üzerinde kitap Eskilli öğrencilerimizle buluşturduk, buluşturmaya da devam edeceğiz. Kitap Kampanyamızın bir süresi yok! Yıl içerişimde sürekli olarak hemşerilerimizi kitapları derneğimize ulaştırmaları durumunda bizde sürekli olarak ihtiyacı olan okullar ve öğrencilerimize ulaştıracağız,  Şehit Recep Bozdağ İlkokulu ve Ortaokulu kitap ihtiyacının Karşılanmasın da Dernek olarak öncü olduk. Burada Kampanyamıza destek olan Oruç Karasör Firmasına Eskilimiz ve Derneğimiz adına teşekkür ediyorum. dedi.

Eskilder’in, Kitap Kampanyasından dolayı Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Görür Kampanya’dan duyduğu memnuniyeti dernek yönetimine ileterek, böyle güzel bir kampanyanın daha çok kesim tarafından desteklenmesi arzu ediyoruz. Dedi.

Kampanya ile okullarına kitap desteği sağlayan Şehit Recep Bozdağ Ortaokulu Müdürü Ömer Düzgün ve Şehit Recep Bozdağ İlkokulu Müdürü Mustafa Ekici Eskilder Yönetimine ve kitap kampanyasında destek verenlere teşekkür ederek memnuniyetlerini bildirdiler.

whatsapp-image-2019-12-04-at-13.52.44.jpegwhatsapp-image-2019-12-04-at-13.52.43.jpeg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00