• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Eskilder’den Recep Çelen ve Süleyman Altan’a Ziyaret!

Eskilder’den Recep Çelen ve Süleyman Altan’a Ziyaret!
Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Altan ve Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Bozdağ ve Yaşar Başpınar Atatürk İlkokulu Müdürü Recep Çelen ve Kırmızı Beyaz firmasının sahibi Eskil Belediye Başkan Adayı Süleyman Altan’ı ziyaret etti.

Eskilder Yönetimi kendi yoğun iş tempolarından zaman buldukça ziyaretlerini devam ettiriyor.  Bu hafta ziyaretler kapsamında Dernek Başkanı Süleyman Altan ve Yönetim kurulu üyeleri Aksaray’a  planlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Eskilder Yönetiminin ilk ziyaret yeri Atatürk İlkokulu müdürü Recep Çelen oldu.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Recep Çelen, Eskilimiz adına güzel faaliyetlere imza atan derneğimizin ziyareti beni gururlandırdı.  Çelen, Atatürk İlkokulu faaliyetleri hakkında dernek yönetimini bilgilendirerek okul ve okulun faaliyet alanlarını gezdirdi.

Eskil Kültür eğitim ve dayanışma derneği başkanı Süleyman Altan ise, ülkemizin üretmeye ihtiyacı var. Biz sizi şahsınızı tanımamız münasebeti ile yerel ve ulusal basından takip ediyoruz. Fakat canlı olarak gördüğümüz bu manzara bizleri duygulandırdı ve gururlandırdı.   Biz Aksaray’ın ücra bir köşesindeki bir okulu bu kadar aktif bir okul haline getirdiniz. Okulda en ücra ve en kör alanları bile gayet güzel ve kullanışlı bir hale getirmişsiniz.  Okulda görmüş olduğumuz manzara ’da öğrenci annelerinin aktiviteleri ve bunların üretime katkısı, okulun başarıları, sebze bahçesi ve ağaçlandırma çalışmaları, daha birçok faaliyeti takdire şayan olarak görüyoruz.  Öncelikle şahsınıza ve okulumuzdaki öğretmen, öğrenci, aileleri ve okul yönetimine teşekkür ediyoruz.  Dedi.

Günün Anısına Atatürk İlkokulu Müdürü Recep Çelen Dernek Başkanı Süleyman Altan’a bir tablo hediye etti.

BBP Eskil Belediye Başkan Adayı Süleyman Altan’a Ziyaret!

Dernek Yönetiminin bir sonraki durağı Mart 2019 seçimlerinde BBP Eskil Belediye Başkan adayı olan Süleyman Altan oldu.  İki Süleyman Altan’ın samimi bir ortamda geçen buluşması güzel bir sohbet ortamı oluşturdu.

Altan, Dernek yönetiminin Konya’da Aksaray’a bizleri ziyaret etmesi beni gururlandırdı. Derneğimiz Adaylığım döneminde şahsımı Eskilliler Gecesine davet etti.  Bizde davete icap ederek geceye katıldık. Bugün bizi ziyarete gelmişler kendilerine teşekkür ediyorum. 

Eskilder Başkanı Altan ise bizim dernek yönetimi olarak işlerimizden vakit buldukça ziyaretlerimiz devam edecek Süleyman kardeşimizde Eskilimize bir şeyler yapma gayreti içerisinde olan bir arkadaşımız bu kapsamda kendisini ziyaret ettik. Bizlere gösterdiği misafirperverlik için kendisine teşekkür ediyoruz.   

Dernek yönetimi, Süleyman Altan’ın sahibi olduğu Kırmızı Beyaz firmasına Derneğin saatini hediye etti.

67403464_1138373583217369_1895388884703903744_n.jpg67709403_1138373639884030_5529290065932451840_n.jpgaaaa.pngbbbb.png

untitled.pngvvvv.png

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00