• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

ESKİLDER yönetimi Eskilli muhtarlarla buluştu

ESKİLDER yönetimi Eskilli muhtarlarla buluştu
Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği yönetimi Eskil'de muhtarlarla bir araya geldi.

Önceki akşam gerçekleşen programa Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Altan Yönetimi Kurulu Üyesi Mustafa Bozdağ ile birlikte 14 köy ve mahalle muhtarı yemekte bir araya geldi.

Eskil Havuzbaşı Alabalıktaki programda ilk olarak yaptıkları faaliyetleri ifade ederek söz alan Süleyman Altan, "Öncelikle programımıza teşrif eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim. Muhtar seçilmiş, toplumda lider olan insandır. Hiç şüphesiz sizlerle ortak noktamız kıymetli hemşehrilerimize hizmet etmek. Dernek olarak kıymetli Eskilli hemşehrilerimizle tanış olmak adına Eskil'imizin köy ve yaylalarında tanışma-kaynaşma programları yapmak istiyoruz, ayrıca ilk senemizde kendi imkanlarımızla 101  Eskilli üniversite öğrencisine burs verdik. Önümüzdeki yıl öğrenci sayısını ve burs miktarını daha da artırmak gibi bir hedefimiz var. Kaynak oluşturulması noktasında muhtarlarımızın desteklerine ihtiyacımızı var. Burada kıymetli çiftçilerimizin öşür ve zekatlarına talibiz. Bu burslarla inşallah daha çok öğrencimize burs vereceğiz inşallah bu noktada ve yapacağımız diğer faaliyetlerimizde muhtarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.

Altan, Dernek yönetimi olarak kendilerine emanet edilenlere son kuruşuna kadar hassasiyet gösterdiklerini ifade ederek,"İftar dışında ki bütün yemeklerin, seyahatlardaki akaryakıtlar başta olmak üzere aldığımız bir şişe su dahil bütün giderleri cebimizden karşılıyoruz. Burada tek bir amacımı var Eskilli hemşehrilerimize en iyi şekilde katkı sağlayabilmek o nedenle arkadaşlarımızla birlikte her zaman maddi ve manevi her türlü fedakarlığı göstermeye devam edeceğiz." dedi.

Muhtarda Dernek Başkanı Süleyman Altan'a davetlerinden dolayı teşekkür ederek, ESKİLDER'in her zaman yanında olacaklarını ifade ettiler. haberfark.net

35842453_801743850213679_5531225382490996736_n.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00