• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 19 °C

ESKİLDER Başkanı Altan, Bu secimin Konya’da Eskil adına kıymeti büyük!

ESKİLDER Başkanı Altan, Bu secimin Konya’da Eskil adına kıymeti büyük!
Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Süleyman Altan Seçim süreci ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Altan'ın yaptığı açıklama şu şekilde.

"Hem ülkemiz hem de memleketimiz yoğun bir seçim maratonunun sonuna geldi. Hizmet yarışındaki adaylar projeleri ile kendilerini gösterme fırsatı buldu. Muhakkak ki bu yarışı bir kişi kazanacak işte bu noktada son sözü kurumların esas sahibi vatandaşlar söyleyecek.

Görünen o ki; bütün adaylar memleket sevdalısı hepsi de  milletin hizmetkarı olma konusunda heyecanlı  tabi ki demokrasilerin gereği olarak sadece bir kişi ipi göğüsleyecek. Allah ülkemiz ve memleketimiz için en hayırlısını nasip etsin inşallah. Seçim sürecinin  taşkınlık ve  tatsız olayların olmadan gayet saygılı ve hoşgörülü olarak  geçmiş olması bizleri son derece memnun etmiştir.  Bundan sonra da aramıza uçurumlar açmadan, komşuluğu unutmadan, kırmadan dökmeden saygılı ve hoşgörülü şekilde devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur. Sonuçlar ne olursa olsun unutmamak gerekir ki bir toplum idarecisinden muhalefetine,  sanayiciden tüccarına çiftçisinden çalışana kurumlardan STKlara kadar iş birliği içinde görevini en iyi şekilde yaptığı zaman kalkınabilir ve böyle anlayışta olduğumuz vakit seçimlerin kazananları toplum olacaktır.

BAŞKAN ALTAN, “KONYA’DA  BİZİM AÇIMIZDAN SECİM ATMOSFERİ BİRAZ DAHA FARKLI!“

Karatay’ın nüfusunun yüzde 6 si Eskili hemşerimiz ve bu güne kadar hiçbir şekilde karar mekanizmalarının hiçbirinde görev alamamıştır. Bunda da hemşerilerimizin birbirinden dağınık olması ve varlığını hissettirememiştir.

Oysa 20 bin ustu nüfusun dikkat çekmemesi mümkün değildi. İdarenin tabana yayılması ve bir  hemşerimin kendini ifade etmesi sesini duyurabilmesi noktasında bir temsilcisi’nin yönetim kadrosunda olması en tabii hakki olduğunu düşünüyorum. 

Bu bağlamda bizleri mutlu eden bu dönemki secimde hemşerilerimizde varlığını hissettirmiş bu yarışta bizde varız demişlerdir.

Karatay da 6 muhtar adaylığı ve 4 meclis üyeliği adaylığı ile hemşerilerimizi Konya’da temsil etme adına adeta kabuğunuzu kırma mücadelesi verdiler. Kendilerini hemşerileri olarak kutluyor ve tebrik ediyorum. Bizlere de düsen bu adayların başarıya ulaşması için gereken duyarlılığı göstermektir.

Bu donem Konya’da ki secim surecinin Eskil adına kıymeti büyüktür çünkü, Eskil ilk defa kendini ifade etme fırsatı bulmuş ve bunu zaferle taçlandırıp hak ettiği itibari kazanması gerektiği acık şekilde ortadadır. Bu konuda bütün hemşerilerimizin duyarla olacağından şüphemiz yoktur.

Bu temennilerle sözlerime son verirken 31 Mart seçimlerimizin dostluk, kardeşlik içinde geçmesini memleketimize hayırlar getirmesini dilerim."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00