• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Eskil’de Yılın En'leri ödülleri sahiplerini buldu!

Eskil’de Yılın En'leri ödülleri sahiplerini buldu!
Tuz Gölü Gazetesi, “Yılın En’leri Programı” düzenledi. Medcezir Düğün Salonu’nda dün akşam saat 19.00’da başlayarak yaklaşık bir saat sürdü.

Tuz Gölü Gazetesi, “Yılın En’leri Programı” düzenledi. Medcezir Düğün Salonu’nda dün akşam saat 19.00’da başlayarak yaklaşık bir saat sürdü.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

 

İşte programda plaket alan ve kişi ve kurumlar:

Okul, bir çocuğun eğitimi için şüphesiz ki en önemli faktördür. Okula giden bir öğrenci; temiz bir sınıf, güler yüzlü bir öğretmen ve yönetim kadrosu, samimi bir ortam ve istediği her türlü eğitim gereçlerine anında ulaşmak ister.

İşte bu noktada, çalışmalarıyla ve devletin yaptığı projelere olan ilgisiyle; tüm kadrosunun öğrencilere sunduğu imkânlarıyla  Kaputaş’taki ve civar köy ve yaylalardaki öğrenciler için büyük bir şans olan Taşkapı Ortaokulu “Yılın En İyi Okulu” olarak geçilmiştir.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Mehmet Emin Öztürk dahil, ayakta duran insanlar

***

Yöneticilik demek, bazen yük almak ve işi en hızlı şekilde prosedürüne göre yapmak ve devletin işleyişini hızlandırmaktır. Bu noktada gösterdiği özverili çalışmalarıyla, bu dalda Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Kılıçer yapılan ankette plaket almaya hak kazanmıştır.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

***

Okul müdürü olmak demek, aynı zamanda okuldaki tüm öğrencilere bir baba şefkatiyle yaklaşmak demektir. Kendi çocuğuna duyduğu sevgiyi, her bir öğrencisi için ayrı ayrı duyabilen nadir insanlardan olan Eskil 75. Yıl Lisesi Okul Müdürü Dursun Altan; bu anlayışıyla Yılın Okul Müdürü plaketini almaya hak kazanmıştır.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

***

Eskilde görev yaptığı süre zarfında her yıl okuttuğu öğrencilere ve daha sonrasında ücretsiz kurs ve yine ücretsiz ders vermektedir Okuttuğu öğrencileri hala takip etmektedir. Bu fedakarlığı ve sahiplenmesiyle Yılın Öğretmeni olarak Gülsüm Göbekli plaket almaya hak kazanmıştır.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

***

Okul müdürlüğü dalında, duygusal tavrıyla Eskil 75. Yıl Lisesi Dursun Altan’a plaketlerini vermiştik. Şimdi de, okul müdürlüğünde; okulun yönetim yükünün büyük bir kısmını üzerine alan ve bu yükün başarıyla taşıyan Eskil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Erten yılın fedakar okul müdürü plaketini almaya hak kazanmıştır.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

***

Eskil İmam Hatip Lisesinden aldığı eğitim ve terbiye ile çevresindeki örnek oluyor ve insanlara kuran öğretmekte gayret göstermektedir. Bu yönüyle, eğitiminin yanında insanlara da bir şeyler öğretme çabasına giren Furkan Özkulu’yu yılın öğrencisi plaketini almaya hak kazanmıştır.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

***

Kurum müdürlüğü ekip isteyen bir meslektir. Fakat, ekipsizde çok şeylerin başarılacağını; halkla iç içe olarak, öğrencilerin sportif tüm ihtiyaçlarında maddi ve manevi destekleri sağlayıp, bir de üzerine birçok sportif organizasyonunu Eskil Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yürüten, Mihman Altıntop yılın kurum müdürü olarak plaket almaya hak kazanmıştır.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

***

Kurum olarak, ekip çalışması ruhunu tam manasıyla yansıtıp, devletin halkını birçok mecrada bilgili birer insan yapma çabasına son noktasına kadar yardımcı olan ve her yıl açtığı onlarca kursuyla yüzlerce insanı bünyesinde barındıran Halk Eğitim Müdürlüğü, yılın kurumu plaketini almaya hak kazanmıştır

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

***

Sağlık sektörü, şüpheniz hepimiz için en önemli alanlardan birisidir. Burada çalışan görevlilerin; sağlık alanında gösterdiği fedakârlıklar bizlerin direk hayatlarına dokunmak ve geleceğimizdeki yaşantımızı etkilemek anlamına gelmektedir. Bu yönde, hastanenin en yoğun birimlerinden olan Çocuk Hastalıkları Bölümünde; gösterdiği başarılı çalışmalarla Eskil Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Bölümü Uzmanı Dr. Melis Serin; bu plaketi almaya hak kazanmıştır. Kendisinin daha önceden yapılmış bir seyahat planı olduğu için törene katılamamıştır.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve şapka

***

80 yaşındaki, Konya’da yaşayan bir babaannenin gece torununun kötü alışkanlıkları için kar ve tipinin ortasında; 3 kilometre uzaklıktaki bakkala borç para istemek için yürüyerek gitmesinden etkilenerek kurulma fikri ortaya çıkan ve kurulduğu günden beri Konya’da yaşayan Eskillilerin başlıca toplanma merkezlerinden birisi haline gelen, birçok öğrenciye burs veren ESKİLDER, Yılın derneği plaketini almaya hak kazanmıştır

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar

***

Ticaret cesaret isteyen ve gerektiği zaman risk alınması bilen kişilerin işidir. Bu noktasıyla Eskil’de birçok esnafımız olsa da yapılan anket neticesinde İbrahim Kırlı; bu dalda plaket almaya hak kazanmıştır

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

***

Eskilgücüspor’da gösterdiği başarılı performansı ve attığı gollerle adından sıklıkla söz ettiren ve giydiği formanın hakkını fazlasıyla veren Muhammet Ateş, yılın futbolcusu olarak plaket almaya hak kazanmıştır.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

***

Gazetecilik gerçekten büyük fedakarlık ve çalışma isteyen bir iştir. Bu noktada, yıllardır Eskil Gazetesi ve Haberfark’ta yazdığı yazılarla spor alanında en çok takip edilen yazarlardan birisi olan Hacı Özkan, yılın spor yazarı olarak plaket almaya hak kazanmıştır.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

***

Trabzon Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonluğu, Sırbistan Balkan Şampiyonasında Balkan Üçüncülüğü, Uluslararası Bursa Osman Gazi Koşusu üçüncülüğü, ÇanakkaleUluslararası Gelibolu Yarı Maratonu üçüncülüğü gibi daha birçok organizasyonda başarı elde eden ve Eskil’in atletizm dalında gururlarından birisi olan Ayhan Sağlam yılın sporcusu olarak plaket almaya hak kazanmıştır

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

***

Şimdi de son olarak,; Eskil’de özellikle hizmet sektöründe genç yaşına rağmen yaptığı başarılı çalışmalar ve ticaretteki büyük cesaretinden dolayı Enver Tüzün, yılın genç girişimcisi olarak plaket almaya hak kazanmıştır.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

***

Ödül töreni ardından, Taşkapı Ortaokulu Müdürü Süleyman Uz, gitarla müzik performansını sergileyerek; misafirlere güzel dakikalar yaşattı.

Programda plaket alan herkesi tebrik eder, katılım sağlayan misafirlerimize teşekkür ederiz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00