• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Eskil'de gelişim tüm hızıyla devam ediyor!

Eskil'de gelişim tüm hızıyla devam ediyor!
Eskil Belediyesine ait akaryakıt istasyonundan, parklar ve Hastane acil servisine kadar başlatılan yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Eskimiş, yıpranmış ve tehlike oluşturan tankların sökülmesinin ardından akaryakıt istasyonunun yan tarafına yaptırılan yüksek dayanıklılık özelliğine sahip havuzun içine 3 adet yakıt tankı konulacak.
Eskil Belediyesi tarafından işletilmeye devam edilecek olan akaryakıt istasyonunda son sisteme sahip 3 adet benzin ve motorin 1’de LPG pompası bulunacak ve yeni hizmet binası ile en kısa sürede yeniden açılacak olan Eskil Belediyesi Akaryakıt İstasyonu yeni yüzüyle ve modernize edilmiş teknolojisiyle müşterilerine hizmet verecek.

4-010.png

Kültürpark Yapımı Tüm Hızıyla devam ediyor

Bununla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürlüğü'nün desteği ile Eskil Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan en büyük park olma özelliği taşıyan Kültür Park’ın yapımına tüm hızıyla devam ediliyor. 13.000 m2 alan üzerinde kurulacak olan parkta peyzaj, lavabo, yürüyüş alanı, piknik masaları ve spor aletleri yarı olimpik yüzme havuzu yanı sıra tam bir mesire alanı olması hedefleniyor. 

3-011.png

15 Temmuz Milli İrade Parkında sona gelindi

İller Bankası A.Ş. destekli Eskil Belediyesi tarafından yürütülen 15 Temmuz Milli İrade parkı yapım çalışmalarında da sona gelindi çalışmaları yerinde inceleyen Eskil Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY; ’’Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlarından yararlanabilmesi için uğraşıyoruz. İlçemizin birçok noktasında yeşil alanlara ihtiyacımız var ve bu ihtiyacı gidermek için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz.” diye konuştu.

Başkan Alçay, Hastanemizin, D sınıfından C sınıfına geçmesindeki engeller kalkmış olacak

Eskil Devlet Hastanesine sınıf atlatma kapsamında yapılan acil servis ek binası yapım çalışmaları da devam ediyor.’’ İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan hastaneye sınıf atlatmak girişimlerimiz başladı en kısa sürede bu çalışmayı sonuca bağlayacağız diye konuşan; Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY, sözlerine şöyle devam etti, ’’Konya ve Aksaray illerinin konumu bu bölge içerisinde İlçemizin konumunun çevre ilçe ve beldelere bakılarak merkezi yerde olması hastanemize çevre ilçe ve beldelerden yoğun talep olmasına sebep oluyor, bu yoğunluğa karşı uzman personelin sayısının yetersiz kalması. Böyle bir çalışma ihtiyacı doğurmuştur. Çalışmaların tamamlanmasıyla hem hastanemizin D sınıfından C sınıfına geçmesindeki engeller kalkmış olacak hem de hastalara kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi sağlanacak. Çalışmalarımız hepsi ilçemizin gelişmesine güzelleşmesine ve modern bir şehir görünümünü almasına yönelik çalışmalardır. Bunların hepsini vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yapıyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde; kültür sanattan eğitime, spordan sosyal yaşam alanlarına, çevre düzenleme çalışmalarından yol ve ulaşım hizmetlerine kadar her alanda köklü değişikliklere imza attık. İlçemizin gelişmesi için yatırımlarımız artarak devam edecektir.’’ diye sözlerini tamamladı.

1-008.png

2-009.png

haberbolge.net

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00