• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 28 °C

Eskil’de dev Tesis hizmete girdi

Eskil’de dev Tesis hizmete girdi
Eskil’de dev Tesis hizmete girdi
          EskilBelediye Başkanı Niyazi ALÇAY yaptığı açıklamada:

''Bugüntarihe not düşülecek bir gündür. Arıtma tesisinin çalıştığını görmek, onuseyretmek arıtılmış suyun halini görmek bana çok büyük mutluluk vermiştir.

Butesisin yapımında emeği geçen başta ÇevreBakanlığı yöneticilerine ve personellerine, arıtma ihalemizi alarak inşaatıtamamlayan Armasan Arıtma Şirketi yönetici ve personellerine teşekkür etmekonlara şükranlarımı sunmayı kendime borç olarak telakki ediyorum.

Bizdensonraki nesillere iyi bir çevre bırakmak için önce çevreyi temiz tutmak,kirliliği önlemek gerekir. İnsanoğlu tertemiz olan doğayı şuursuzca kullanmaktave bizden sonraki nesillerin haklarını adeta gasp etmektedir.

‘’BIKMADANYILMADAN ÇALIŞTIK’’

Azminelinden kurtuluş yoktur. Her türlü araştırmayı, çalışmayı, gayreti gösterekhangi kurumdan ne alabilirim; bu kadar borcun içinde nasıl yaparım diye kafayorarak asla yılmadan, usanmadan çalıştım. Kendi kendime kapıdan kovarlarsabacadan gir Niyazi diyerek motivasyonumu kaybetmeden mücadelemi verdim. Hiçbirşekilde yaptığımız hizmetleri bir şov haline getirmedik, getirmedim. Azminzaferini gördüm. Aslında şu anlattıklarım bu güne kadar yaptığım tüm hizmetleriçin geçerlidir.

‘’BÖYLEBİR TESİSİ İLÇEMİZE KAZANDIRDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ’’

Arıtmatesisimizin maliyeti Çevre Bakanlığı ve Belediyemizin maddi katkıları ile 5 aygibi kısa sürede yapılmış ve Toplam 1.100.000,00-TL’ye mal olmuştur.

Tümbelediye başkanı arkadaşlarıma benim yaşadığım mutluluğu yaşaması temennisiyle Eskilhalkına hayırlı olsun. Allah nice hizmetleri yapmayı ve tüm halkımızla mutlu vehuzurlu olmayı nasip etsin.'' dedi.





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00