• BIST 11341.9
  • Altın 6941.19
  • Dolar 43.3551
  • Euro 51.2654
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 6 °C

Eskil Sentetik Sahasının Eksikleri Gideriliyor

Eskil Sentetik Sahasının Eksikleri Gideriliyor
​Eskil Kaymakamlığı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından olumlu karşılandı.

Proje ile; Eskil Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait Eskil Sentetik Saha etrafına atletizm pisti, 500 kişilik tribün ve soyunma odalarının yapılmasının planlandığı belirtildi..

Projenin değerlendirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı Açık Spor Tesisleri Daire Başkanlığı’na bağlı Mimar Kontrolörler Eskil Sentetik Saha çevresinde incelemelerde bulundular. Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan Bakanlık Kontrolörleri ile İlçe Spor Müdürümüzü makamında kabul ederek bilgi alışverişinde bulundular. Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, ilçemizde sporu geliştirmek için Eskil’de sorumluluk sahibi herkesin özverili çalışmalar içinde olduğunu ve bu çalışmaların mutlaka olumlu sonuçlanacağına inandığını belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00