• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Eskil Kaymakamlığı’ndan Engellilere İftar

Eskil Kaymakamlığı’ndan Engellilere İftar
Eskil Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Engelsiz Sosyal Yaşam Alanı” projesi çerçevesinde ilçedeki dezavantajlı bireyler ve ailelerine yönelik iftar programı düzenledi.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı iftar programına eskil Kaymakamı Mustafa İlhan ve eşi Seçil İlhan, Garnizon Komutanı Mehmet Toy, Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Parlar, ilçedeki dezavantajlı bireyler ve aileleri katıldılar.

İftar duasını İlçe Müftüsü Ali Tuna’nın yaptığı iftar programında Atatürk Yatılı Bölge Orta Okulu Müzik Öğretmeni Mustafa Kemal Firlar’ ın keman dinletisi davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Dezavantajlı bireylerin aileleri ilçede ilk kez engellilere ve engelli ailelerine yönelik iftar programı düzenlendiğini belirterek “Eskil Kaymakamlığı’nın önderliğinde hayata geçen Engelsiz Sosyal Yaşam Alanı projesi ile çocuklarımızı eve kapatmıyoruz engelli ve engelsiz bireylerin ortaklaşa kullandığı sosyal yaşam ve spor alanı oluşturuldu. Bu sosyal yaşam alanı ve Kaymakamlığımız engellilere yönelik yaptığı programlarla onların gelişimine büyük katkı sağlıyor ve çocuklarımız mutlu oluyor. Bu projenin hayata geçmesini sağlayan Başta Kaymakamımız Mustafa İlhan ve proje ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Dezavantajlı bireyler ve onların aileleri ile iftar yaptıkları için çok mutlu olduğunu söyleyen Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan “Dezavantajlı bireylerimize yönelik yaptığımız etkinliklerin onlarda farkındalık yaratması ve mutlu olmaları ile projemizin amacına ulaştığını gözlemliyoruz. Eskil Kaymakamlığı olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

İftar programı sonunda, Eskil Özel Eğitim Okulunun özel öğrencileri kâğıt katlama sanatı ile yapmış oldukları kuğu’yu Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan’a hediye ederek engellilere yönelik yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00