• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

"En büyük projem, uyum içinde çalışan bir siyasi anlayışı Eskil'e hakim kılmaktır"

"En büyük projem, uyum içinde çalışan bir siyasi anlayışı Eskil'e hakim kılmaktır"
AK Parti Eskil Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Ceylan'ın yayınladığı yazılı basın açıklaması şu şekilde...

Eskil'de siyaset yapma anlayışı, yerel siyasetçilerden vatandaşın beklentileri değişiyor. İnsanlar artık verilen sözlerin, vaat edilen işlerin peşine düşüyor, sorguluyor. Gittiğimiz her yerde, konuştuğumuz herkes yeni siyasetçilere duyulan ihtiyacı dile getiriyor.Bu ilgi bizim yolumuzun doğru olduğunu gösteriyor.

Bir defa eski yeni hiçbir adayın aleyhinde bir propaganda yapmayacak, konuşamayacağız. Biz kendi projelerimizi ve kendimizi anlatacağız. Biz farklı bir siyasi anlayışla yola çıktık. Eskil'in sorunlarını çok iyi biliyoruz, bunların öncelik sıralamasını ve nasıl çözüleceğini de biliyoruz. Bizim siyasetimizin merkezinde Eskil var, Eskilli var. Gençlere yönelik çalışmalar, hanım kardeşlerimiz, yaşlılarımız, bakıma muhtaç insanlarımız ve en önemlisi şehirleşmiş bir Eskil var.

Henüz proje açıklamadık çünkü aday adaylığı sürecindeyiz. Bu aşamada projelerimizi partimize sunacağız ve aday olduğumuzda da kardeşlerimizle paylaşacağız.

Ama en büyük projem ve en büyük vaadim, merkezine Eskil'i alan, kurumlarla uyum içinde çalışan bir siyasi anlayışı Eskil'e hakim kılmaktır. Vatandaşın ihtiyacına göre vatandaşla birlikte proje ve hizmet üreten bir belediyeciliktir. Kimseyi dışlamayan, herkesi kucaklayan, hizmet götürürken adil olan bir belediyeciliktir. Bir defa yol yapmak, su getirmek, alt yapı çalışmaları hizmet değil, belediyenin asli görevidir. İş bizim siyaset anlayışımızın da temeli budur. Yani asli görevleri bi tamam yapıp ihtiyaca göre farklı alanlarda hizmet üretmektir.

Çok basit bir örnek vereyim, yeni bir belediye binası yapmayacağım ve bununla ilgili projeyi askıya alıp o parayı başka yatırımlar için kullanacağım. Yeni bir makam aracı da almayacağım. Gençler, hanım kardeşlerim, esnaf, çiftçi yani Eskil'in tüm paydaşlarından oluşan ekipler kurup bu ekiplerle sürekli yoklamalar yapacak ve ona göre acil olan işlere öncelik vereceğim.

Bir kenarda bekleyen hanım kardeşlerimizi ve gençlerimizi siyasette ve üretimde daha aktif hale getirecek çalışmalar yapacağım.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00