• BIST 8654.39
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 7 °C

Cumhuriyet Çınarları Ziyaret Ediliyor

Cumhuriyet Çınarları Ziyaret Ediliyor
Cumhuriyet Çınarları Ziyaret Ediliyor

İlçemize atanalı bir yıl olmasına rağmen örnek projeler uygulayan KaymakamSonel, Nüfus Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfına geçen yıl tespitettirdiği, Seydişehir merkez, kasaba ve köylerindeki hayatta olan 1923 doğumluCumhuriyet ile yaşıt insanları Cumhuriyet Bayramı öncesi ziyaret etmeye devametti.

Kaymakam Sonelbaşkanlığında, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık, Emniyet Müdürü AliGürbunar, Sağlık Müdürü Dr.Ayşegül Candan Harmankaya,  Nüfus MüdürüMustafa Turgut ve Vakıf personelinden oluşan ekiptarafından evlerinde ziyaret edilen Cumhuriyet yaşıtları aynı zamanda sağlık kontrolünden de geçiriliyor.

Kaymakam TuncaySonel, "İlçemizde geçen yıl 34 olan Cumhuriyet'le yaşıt dede veninelerimizden maalesef aramızdan ayrılanlar oldu. Şu an itibariyle hayattaolan 29 Cumhuriyet'le yaşıt dede ve ninelerimizi bu yıl da gezerek onlara halhatır sormak varsa ihtiyaçlarını gidermek ve onların gönüllerini almak içinekibimizle birlikte oları evlerinde ziyaret ediyoruz. 29 Ekim kutlamalarıprogramında da yine gelebilecek olan Cumhuriyet yaşıtlarımıza, gazilerimize veşehit ailelerimize geçen yıl olduğu gibi protokolde yerlerini ayırıp, bayramıayrı bir güzellik katmaya çalışacağız. Bu ziyaretler esnasında özellikleGökçühüyük Köyünde bakıma muhtaç Ayşe Erikçi nine’nin hasta yatağında yaptığıdua ve sevinci, mutluluk gözyaşları bizleri çok duygulandırdı. Onlar her zamanbaşımızın tacıdır” dedi.

Çavuş Kasabasındaevinde ziyaret edilen 1923 doğumlu Ayşe Aslan ve diğer nine ve dedelerimizduygularını; “ Kaymakam oğlumuz ve yanındakiler geçen yıl ziyaret ettiğindebizler bir kez ziyaret edilir sonra unutuluruz diye düşünmüştük. Ama Tuncayoğlumuz bizleri bir bayramda değil hiçbir zaman yalnız bırakmadı ondan veyanındakilerden Allah razı olsun” diyerek duygularını dile getirdiler.

 



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00