• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Çöl Kartalı Sonradan Uçtu!

Çöl Kartalı Sonradan Uçtu!
2016-2017 Aksaray amatör liginde B grubunda mücadele eden Çöl Kartalı Eskilgücü spor 5. Hafta maçında İl Özel İdaresi spor ile Eskil Semt stadında karşı karşıya geldi.

2016-2017 Aksaray amatör liginde B grubunda ilk maçında hakemin skandal kararlarıyla Aksaray 1989 uzatmanın uzatması golü ile 3-2 yenik ayrılan Çöl kartalı Eskilgücü spor şansız ve Aksaray 1989 kırmızı kart gören 2 futbolcusundan yoksun Yeşilovaspor’u boyun eğmişti.  3.hafta mücadelesinde ise Bağlıkayaspor Eskilgücünün 2-0 öndeyken Bağlıkayaspor sahadan çekildi Bağlıkayaspor ’un 3 puanı silindi. 4. Hafta Mücadelesinde Yeşilovaspor’u 3-1, geçen yılın favori takımlarından Sultanhanı Spor’u 5-1 ile geçen Gülağaç spor 4-1 gibi net bir skor ile yenmişti.

Geçen Hafta kurtuluş spor ile bir hazırlık maçı yapan ve bu maçı 3-2 kaybeden Çöl Kartalları Her geçen hafta hatalarından ders çıkararak yolunda emin adımlar ile ilerliyor.

TEKNİK DİREKTÖR ERKAN UYGUN ADVOCAAT GİBİ?

Taraftarlar ve Futbolcular, Eskilgücüspor ’da ikinci dönemini yaşayan Erkan Uygun Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat gibi prensiplerinkinden antrenman disiplininden ödün vermiyor. Kişisel oyundan daha çok takım oyununu Eskilgücüne kısa sürede aşılayan Uygun, peş peşe kazandığı 3 maç ile çalışmalarının karşılığını almaya devam ediyor.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maç başlarında iki takımda dengeli oyunu tercih etti. Bu ilk yarı boyunca devam etti. Her iki takımda karşılıklı ataklar yapsa da skorboard’u ilk yarıda değiştiremedi. İlk yarı 0-0 sonuçla devra arasına gidildi.

ÇÖL KARTALI ŞOK GOL’E KARŞIN TOPARLANMASINI BİLDİ!

İkinci yarıya İl Özel İdaresi spor hızlı başladı. İkinci yarının hemen başından dakikalar 47 gösterdiğinde Eskilgücüspor karşısında deplasmanda 1-0 öne geçti.  Bu dakikadan sonra Eskilgücü ataklarının hızlandırdı kendi saha ve seyircisinin vermiş psikolojisi ile daha rahat bir oyun sergiledi. Rakibe oyununu kabul ettirdi.  Dakikalar 70 gösterdiğinde Eskilgücüspor’un golcü ismi Yasin Belgemen’in golü ile Eskilgücüspor skoru 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra rakip İl Özel İdaresi çözülmeler başladı. Eskilgücü gücünü göstererek dakikalar 782’i gösterdiğinden durumu 2-1 getiren golü usta ayak Rıdvan Aygün attı. Karşılaşmada başka gol olmayınca müsabakada bu sonuçla tamamlandı.

Bu Sonuçla Eskilgücüspor puanını 9’a yükselterek 3. Sıraya yükseldi. Eskilgücüspor gelecek maçta kendi sahasında Selime spor ile karşı karşıya gelecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00