• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Ceylan, "Eskil’e Hizmet Borcumuzdur"

Ceylan, "Eskil’e Hizmet Borcumuzdur"
Geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması ile Ak Parti'den aday adaylığını açıklayan Mustafa Ceylan'dan sitemize açıklama..

Yerel seçimler yaklaşırken aday adayları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Eskil Belediye başkan aday adaylığını açıklayan Mustafa Ceylan açıklamasında,"

Saygıdeğer hemşerilerim,

Hepimizin ortak talebi eğitimli, genç, dinamik,adil, fedakar kişilerin aday olması ve Eskil'i yönetmesidir. Bu bağlamda Eskil'i hak ettiği yönetime kavuşturacağıma; Yönetimin bir kişi işi değil ekip işi olduğunu göstereceğime; Kanayan bir yara haline gelen ikiliği tamamen ortadan kaldıracağıma, adil bir yönetim ortaya koyacağıma ve gençlerin önünü açacağıma inandığım için Eskil Belediye Başkanlığına Ak Parti'den aday adaylığımı açıklıyorum.

Bizimle Başka Bir Eskil Mümkün." dedi

MUSTAFA CEYLAN Kimdir?

Hacı Hüseyin CEYLAN(Doybalağın Hüseyin) ve Atiye CEYLAN'IN evladı olarak Doybalak Yaylasında doğdu. Herkesçe çok sevilen Özcan CEYLAN'IN (Doybalak Tarım) kardeşidir. İlkokulu Bakalak Yaylası İlkokulu'nda ortaokul ve liseyi Eşmekaya Lisesi'nde okudu. Eşmekaya Lisesi'ni okul birincisi olarak tamamladı. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra Konya-Karatay-Kızören İlkokul'unda göreve başladı. Burada müdür olarak görev yaptığı sürede başta altı daireli lojman yapımı, bahçenin asfaltlanması ve tüm sınıfların bilgisayarlarla donatılması olmak üzere çok büyük işler yaptı ve defalarca ödül aldı. Daha sonra Konya Karatay Akif Paşa İlkokulu'na ataması yapıldı.Halen Akif Paşa İlkokulu'nda öğretmen olarak görevine devam etmektedir.

Mustafa CEYLAN Sıcak Yaylası'ndan merhum Ali ORUÇ'UN kızıyla evlidir ve iki çocuk babasıdır.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00