• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Çelen, ‘’Sporda Acil Eylem Planı’ hazırlayacağız

Çelen, ‘’Sporda Acil Eylem Planı’ hazırlayacağız
Ak Parti Eskil Belediye Başkan Adayı Eğitimci Sporcu Recep Çelen İlçe sporunu geliştirecek çok önemli projelere imza atacaklarını söyledi.

Çelen Açıklamasında;  sporu ve sporcuyu seven birisiyim sporun insan sağlığındaki ve toplum psikolojisindeki olumlu katkıları yadsınamaz. Çağımızın getirdiği monoton yaşam biçiminin, aşırı ve gereksiz teknolojik araç gereç kullanımının, madde bağımlılığı ve de diğer zararlı alışkanlıkların önüne geçmenin, özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin beyin olarak, bünye olarak sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine etki edecek yöntemlerden birisi hatta en önemlisi spordur. 

Ben seçim vaatlerimde kısaca değindim; Eskil’de sporun her türünün gelişmesi ve Eskilgücü Spor Kulübümüzün başarısı için her imkanın sağlanacağını, her köye de bir futbol sahası yapılacağını beyan ettim.

Konuyu ileride sporsever kardeşlerimle, bu işin resmi sorumluları ile daha ciddi bir şekilde masaya yatıracağız ve bir ‘’Sporda Acil Planı’ ’hazırlayacağız.

Örneğin, Eskilgücü Futbol takımının bir aracı olacak, şu anki sahamızın bütün eksiklileri giderilecek, hele hele o kokudan girilmeyen soyunma odaları, duş ve tuvaletler pırıl pırıl ve hijyenik olacak. Takımda oynayan futbolcu kardeşlerime iş imkanı sağlanacak, her türlü ihtiyaçları üst düzeyde karşılanacak.
Spor dalında görev yapan resmi kurumlar Eskilimizde her daldan sporcu yetiştirmek için her türlü kursu açacaklar, biz onlara gerekli her türlü desteği sağlayacağız.
Kıs bir süre, çerisinde her dalda Milli Takımlara sporcu gönderen bir ilçe olacağız. Bundan şüpheniz olmasın.
Ayrıca HİF(her yaşta spor)kapsamında oluşturacağımız futbol aşığı arkadaşlarımızla bir Veteranlar Futbol Takımı kuracağız ve bu arkadaşlarımıza da her türlü imkanı sağlayacaklarını söyledi.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00