• BIST 10247.75
  • Altın 2395.162
  • Dolar 32.2695
  • Euro 34.6233
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Büyükşehir Yasasında Öncü Belediye Karatay çalışıyor

Büyükşehir Yasasında Öncü Belediye Karatay çalışıyor
Karatay Belediyesi 2015 yılı hedefleri kapsamında programa aldığı merkeze uzak mahallelerde satıh kaplama çalışmalarına başladı.

2015 yılı içerisinde asfaltlanmamış mahalle kalmamasını hedeflediklerini belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; bu hedef doğrultusunda ekiplerin bir yandan alt yapı çalışması yaptıklarını diğer yandan da altyapısı tamamlanan mahallelerde asfalt ve satıh kaplama çalışması yaptıklarını belirtti. Fen İşleri ekiplerinin, Divanlar mahallesi ile Aksaray Yolu arasındaki alanda satıh kaplama çalışmalarını bitirdiklerini ve Divanlar Mahallesi içerisinde çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Başkan Hançerli; Karatay Belediyesi asfalt ekiplerinin hummalı bir çalışmaya girdiklerini belirterek bir taraftan beton asfalt ekiplerinin çalışmaya devam ederken diğer taraftan da soğuk asfalt ekiplerinin hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Program dahilinde merkeze uzak olan mahallelerde asfalt çalışmalarına önem verdiklerini kaydeden Mehmet Hançerli “Karatay’ımıza hizmet etmek bizi memnun ediyor. Merkezdeki vatandaşlarımız kadar merkeze uzak mahallelerimizde ki vatandaşlarımız da hizmet bekliyor. 82 mahalle ve 290.000 nüfus için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bir grup ekibimiz Suruç ve Zincirli Mahallelerimizde altyapı hazırlık çalışmalarını sürdürürken bir grup ekibimiz de  Divanlar Mahallesini tamamladıktan sonra Akbaş Mahallesi, Yağlıbayat Mahallesi, Obruk Mahallesi ve Beşağıl Mahallesinde de hızlıca asfaltlama çalışmalarını tamamlayacaklar.  ” dedi.

     Karatay’ın gelişmesi ve geleceğe daha sağlıklı bir yapıya taşınması için planlama çalışmaları, yeni yeşil alanlar, imar alanları gibi temel amaçları yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yapılan çalışmalarla Karatay’da çok kısa sürede gözle görülür değişikliklere imza attıklarını sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00