• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Bozkırlılar Vakfından Başkan Hançerliye Ziyaret

Bozkırlılar Vakfından Başkan Hançerliye Ziyaret
Bozkırlılar Vakfından Başkan Hançerliye Ziyaret

Karatay’ın son yıllarda büyük yatırımlarla şehrin cazibe merkezi haline geldiğini dikkat çeken Bozkırlılar Vakfı Genel Başkanı Hasan Ali Ünlü,  Karatay Belediyesinin yeni yerine taşınmasıyla Karatay Kent Merkezi olarak adlandırılan bölgeye canlılık kazandırdığını ifade etti. Yapılan çalışmalarla Karatay’ın gelişen ve büyüyen modern bir kent görünümü kazanmakta olduğunu da belirten Ünlü, Belediye hizmet binasının Karatay’lıya ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise vakıf yönetimine belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Eskiyle mukayese edilemeyecek kadar büyük yatırımların altına imza attıklarını belirten Başkan Hançerli Karatay’ı 21. yy’ın en modern ilçesi haline getirmek için çalışmalara hız verildiğini belirtti. Başkan Mehmet Hançerli “Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz, 3 bin m2 lik eski binamızdan 23 bin m2 lik yeni hizmet binamıza taşındık buradaki amaç lüks bir binadan ziyade vatandaşlarımıza iyi bir hizmet vermektir.” dedi. Yeni Hizmet binasında muhtarlara, meslek odalarına, sivil toplum örgütlerine, engellilere oda tahsis edildiğini de belirten Başkan Hançerli yeni hizmet binasıyla hizmette yenilik yaptıklarını ve bu yenilikle vatandaşların işlerini halletmek için birim birim dolaşmak yerine Belediye hizmet binasının giriş katında oluşturdukları hizmet birimiyle vatandaşın işini tek elden yapılmasını sağladıklarını ifade etti.Karatay’da yenilik hareketinin çok hızlı bir ivmeyle devam ettiğini belirten Başkan Hançerli, yeni hizmet binasında poliklinik hizmetinin de ücretsiz verildiğini, KOSKİ, MEDAŞ ve PTT veznelerinin de belediye binasında hizmet verdiğini belirtti.

 

Ziyarette ayrıca Bozkırlılar vakfı yönetimine belediye binasını gezdiren Hançerli, Vakıf Genel Başkanı Hasan Ali Ünlü’ye hediye takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00