• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Bozcamahmut'a 112 Acil Servis Açılıyor

Bozcamahmut'a 112 Acil Servis Açılıyor
Bozcamahmut'a 112 Acil Servis Açılıyor

Mart veya Nisan ayı ortasında devreye sokulacak olan acil serviste, bir ambulans, sekiz personel olacak ve 24 saat hizmet verecek.

Ak Parti Eskil İlçe Başkanı Mahmut Oruç konuya ilişkin yaptığı açıklamada "İlçe başkanı olduğum günden beri bu konu hep aklımdaydı. Nihayet sona gelindi, buna kimse sahip çıkamaz. Çünkü bizzat 112 acil için kendim ve başta il başkanımızla, milletvekillerimizle konuyu paylaşarak, bu noktanın önemli bir merkez olduğunu, bu yolda çok kazalar olduğunu, hatta 112 acilin geç gelmesinden dolayı ölümlerle sonuçlandığını anlattım. Bu arada geçen hafta hastanemize kazandırdığımız diyaliz merkezi ile yatış servisini açtırdım. Ayrıca diyaliz konusunda hastahaneler birliği genel sekreterimize ve sağlıksen başkanımıza konuyu bizzat kendim ileterek olayın ciddiyetini kendilerine anlatarak, diyaliz merkezinin açılması konusunda söz almıştım." dedi.

Oruç sözlerini şöyle sürdürdü "Sözlerini yerine getirdikleri için genel sekreterimiz Ertuğrul beye ve sağlıksen başkanı İmran beye Eskil halkı adına ayrıca teşekkür ederim. Ayrıca Eskil Hastahane müdürümüz Abdullah Başkan’a ve Başhekimimiz Ufuk Peksert’e ve tüm emeği geçen sağlık personeline çok teşekkür ediyorum. Tabiki bunlara her ne kadar şahsımın çabalarıyla gerçekleşiyorsada, başta İl Başkanım ve Milletvekillerimizin ve Akpartinin sayesinde oluyor. Bundan sonra hizmetlerimiz partimizin sayesinde devam edecek. Ayrıca hastanemize yakında aldığımız ambulansda hizmete girecektir. Bu konuda geçikme oldu, bazı yazışmalardan dolayı ambulans konusunda Milletvekilimiz Ali Rıza Beyle görüştüm. İnşallah yakında hastanemize gelecek ve hizmete başlayacaktır. Ayrıca Hastahanemize bağışta bulunan, Hacı Hüseyin CEYLAN ve Ahmet UZAR’a teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun… "

Bozcamahmut'a 112 Acil Servis Şart oldu haberi için tıklayınız..

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00