• BIST 9808.54
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Bir Sevindirici Haberde Meslek Lisesinden Geldi…

Bir Sevindirici Haberde Meslek Lisesinden Geldi…
Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay bu Yıl yeni eğitime başlayacak olan Eskil Anadolu Meslek ve Teknik lisesine kurucu müdür olarak atanan Dursun Altan’ı ziyaret etti.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay bu Yıl yeni eğitime başlayacak olan Eskil Anadolu Meslek ve Teknik lisesine kurucu müdür olarak atanan Dursun Altan’ı ziyaret etti.

İlçemize eğitim açısından büyük bir yatırım olan Meslek Lisesi, İlçemiz eğitimine ciddi bir katkı sağlaması beklenen okulda hazırlıklar son aşamaya geldi.

2009’dan bu yana okulumuzun açılması yönünde çok çaba sarf Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay Eskil Anadolu Meslek ve Teknik lisesine kurucu müdür olarak atanan Dursun Altan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Okul Müdürü Dursun Altan Ziyaretten duyduğu Memnuniyet duyduğunu belirterek Okulumuzun ihtiyaçları için Belediyenin desteğine ihtiyaçlarının giderilmesi Konusunda Eskil Belediyesinden desteklerini beklediklerini söyledi.

Ziyaret sonunda konuşan Başkan ALÇAY ise ;

Başkan Alçay uzun uğraşlar sonucunda açılacak olan bu güzide okulumuzun 68 kontenjanı ve kontenjanın dolmak üzere olduğunu, Okulumuzun yeni açılacak olmasından dolayı eksikleri olduğunu bu eksiklerin giderilmesinde’ ’Belediyemizin bütün fiziki imkânları ile okulumuzun yanındayız arkasındayız. 2009’dan bu yana okulumuzun açılması yönünde çok çaba sarf ettik, İlçemizde ki çocuklarımız düz liseden mezun olup iyi, bir üniversiteye yerleşemedikleri zaman, sadece emeğe dayalı işlerde çalışıyorlar. Bu okulumuz sayesinde çocuklarımızın kendi geleceklerini kendileri kurması açısından önemli bir yere sahip olacak, eğitimini aldığı mesleklerde çalışma veya iş sahibi olma sansı olacak. Eğitim anlamında ilçemize kazandırdığımız, en iyi hizmetlerden biri olan Eskil Anadolu ve Teknik Meslek Lisesi, ilçemizde tutundurulması adında Sizin gibi değerli ve başarılı bir müdürün bu görevi üstlenmesi bizim için memnuniyet verici inşallah sizlerin sayesinde bu güzide okulumuz sadece Eskil’e değil bölgeye hitap eden bir okul haline geleceğini Size ekibinize fedakarca çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00