• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Başkan Hançerli "Daha ilerisi için birlikte çalışacağız”

Başkan Hançerli "Daha ilerisi için birlikte çalışacağız”
Mahalle İftarları kapsamında yeni bağlanan mahallelerde halkla bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Beşağıl Mahallesinde düzenlenen iftar programında “Daha ilerisi için birlikte çalışıp birlikte gayret göstereceğiz.” dedi.

Düzenlenen iftar programına Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  Ak Parti Karatay Kadın Kolları, Karatay Belediye Meclis Üyeleri, Karatay Kent Konseyi Üyeleri, Beşağıllılar Derneği Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; genelde ve yerelde çalışmaların devam ettiğine dikkat çekerek yapılan hizmetleri halkın bizzat yerinde gördüğünü belirtti. Mehmet Hançerli “ Daha ilerisi için birlikte çalışıp birlikte gayret göstereceğiz. Belediyecilik yalnızca fiziki çalışmalardan ibaret değil. Kardeşlik duygularının, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bu ay da beşeri duygularımızı da düzenlediğimiz iftar programları ile artırmayı hedefliyoruz. İhtiyaç sahiplerinin elinden tuttuğumuz bu ay bir çok hayra imza attık. Bizleri en çok memnun eden ise 600 çocuğumuzun bayramlıklarını giydirmek oldu. İnşaallah hep birlikte Karatay’ın her tarafına daha güzel hizmetleri birlikte götüreceğiz. Yeni yasa ile birlikte taşralara yapılan hizmetler daha da artacak. Tüm teşkilat ile birlikte 300.000 nüfuslu 50’ye yakın ilden büyük Karatay’ımıza hizmeti yine birlikte yapacağız.” dedi. Başkan Mehmet Hançerli katılımlarından dolayı Beşağıllılara teşekkür etti. Ardından söz alan Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise “Ramazan ayının sonlarına yaklaştığımız bu mübarek günlerde sizleri bizlerle buluşturan ve böyle bir iftar programı düzenleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür ederim. Belediyelerimiz, teşkilatlarımız, hükümetimiz yoğun şekilde çalışıyor. Seçimlerde verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Konuşmaların ardından okunan ezan ile birlikte Ramazanın ruhuna yakışır şekilde oruçlarını açan vatandaşlar kendileri ile bir araya gelen ve iftar programı düzenleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür ettiler.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00