• BIST 9693.46
  • Altın 2509.35
  • Dolar 32.5753
  • Euro 34.7611
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Başkan Hançerli, Ak Parti Karatay Yürütme Ve Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Başkan Hançerli, Ak Parti Karatay Yürütme Ve Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim ve Yürütme Kurulu Toplantısına katıldı.

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay Kadın ve Gençlik Kolları katıldı.

 

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç gerçekleştirdiği konuşmasında, Karatay’ın sürekli gelişim içerisinde bir ilçe olduğunu dile getirerek; Başkan Hançerli’nin 15 yılda Karatay’a büyük değer kattığını ve gerçekleştirdiği çalışmalarla pek çok eser kazandırdığını belirtti. Genç, Başkan Hançerli’ye Karatay’a gerçekleştirdiği büyük hizmetler için teşekkür etti.

 

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında Hz. Mevlana’nın diyarı Karatay’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi’nin kurumsal ve mali yapı olarak Türkiye’nin en iyi belediyelerinden biri olduğunu dile getirdi. Karatay Belediyesi’nin borçsuz bir belediye olduğunu vurgulayan Başkan Hançerli, Karatay’da hizmet çıtasının sürekli olarak daha yukarılara taşındığını belirtti. Başkan Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatına, Meclis Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi'nin 2004 yılından bu yana ilçeye kazandırdığı 26 okul 5 kapalı spor salonu, 27 suni çim saha ile Karatay’da eğitime olan desteğini arttırdığını kaydeden Başkan Hançerli; eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekti. Başkan Hançerli, görevlerinin okul ve spor salonu yapmakla bitmediğini, okul bahçelerinin asfaltlanmasından düzenli olarak temizlenmesine kadar pek çok konuda çalışmaların sürekli olarak devam ettiğini belirtti. Başkan Hançerli, Karatay’a toplam 21 sağlık merkezi kazandırılarak İl Sağlık Müdürlüğüne devrettiklerini belirterek; Karatay’da sağlık ocağı ihtiyacı kalmadığını vurguladı. Başkan Hançerli, 2004 yılından bu yana Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’a hizmet etme şerefine nail oldukları için büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

 

Başkan Hançerli, Türkiye’de AK Parti’ye en büyük desteğin Konya’dan; Konya’da ise Karatay’dan geldiğini belirterek; AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca’ya başarılar diledi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00