• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Başkan Genç ‘den 24 Kasım Öğretmenler Günü Ziyareti...

Başkan Genç ‘den 24 Kasım Öğretmenler Günü Ziyareti...
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’ den, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle Karatay İlçe Mili Eğitim Müdürü Ömer BÜYÜKMANAV’ a ziyaret...

Başkan Genç, Karatay İlçe Mili Eğitim Müdürü Ömer BÜYÜKMANAV’ ı ziyaretinde, insanlık tarihinin en anlamlı mesleği olan öğretmenliğin, ülkemizin refah, huzur ve barış dolu günler yaşaması için çaba ve özveri içinde görevlerini yapmakta olduklarını söyledi.

 “Değerli öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bu günde çocuklarımıza doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan gerçekleri öğretmektedirler. Öğretmenler milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan aydınlık nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştirmektedirler. Şüphesiz yeni şeyler üretebilmek ve hayata dair yeni değerler ortaya katabilmek için herkesin iyi bir eğitime ihtiyacı vardır. Öğretme evrensel ve kutsal bir meslektir. İnsan doğumundan ölümüne kadar sürekli öğrenme çabası içerisindedir ve öğrenmeye yaşadığı sürece ihtiyaç duyar.  Öğretmenlerimiz aracılığıyla edindiğimiz bilgi ve teknoloji çağını yaşadığımız bugünlerde bilgi toplumu olmanın en temel şartı eğitimli insan gücüne sahip olmaktır. Gelişen dünya ve onun koşulları ile aynı zaman diliminde omuz omuza, ileriye doğru gitmek, sadece ve sadece eğitimle gerçekleşir. Bilgi ve teknoloji çağını yaşadığımız günümüzde, ülkeler arasındaki rekabet, bilgi düzeyinde sürdürülmekte, toplumumuzun geleceği ise verilen eğitimin başarısı ile değerlendirilmektedir. Bu anlamda Üniversiteler bilim üreten merkezler olma özelliği yanında, toplumun yetişmiş insan gücü ihtiyacını da karşılayan yegane kuruluş olma sorumluluğunu taşımaktadır. Bu önemli gün vesilesiyle tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlayan Genç, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar, görevini ifa ederken şehit olan tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet dilerim. Konya genelinde ve ülkemizin dört bucağında görev yapan bütün öğretmenlerimize sağlıklı ömürler dilerim” dedi.

                                                                                                                                                                                                Mehmet GENÇ

          Ak Parti Karatay İlçe Başkanı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00