• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Başkan Alçay'ın koltuğuna Ece Asya Bozokul oturdu

Başkan Alçay'ın koltuğuna Ece Asya Bozokul oturdu
Eskil Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY, her 23 Nisan’da olduğu gibi bu yıl da makam koltuğunu çocuklara devretti. Başkan Alçay'ın koltuğuna Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bozokul'un kızı Ece Asya Bozkokul oturdu.

Eskil Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bozokul'un kızı Ece Asya BOZOKUL, Eren Baki DOĞAN ve Kübra TURA isimli öğrencileri makamında kabul etti.

6 Bin ilk ve ortaokul öğrencisinin eğitim gördüğü Eskil'de, ilçe kaymakamı Mustafa İlhan'ın koltuğuna Şabanlı İlkokulu'ndan Ebru Sude Gök, Başkan Alçay'ın koltuğuna ise Eskil İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bozokul'un kızı Ece Asya Bozokul oturdu.

Başkan Niyazi ALÇAY ise konuk sandalyesine oturarak, minik başkanın hem projelerini dinledi, hem de deneyimlerini paylaştı. ALÇAY ziyaret sonunda, minik başkana minik başkan yardımcılarına ve beraberinde gelen öğretmen ve velilerine çeşitli hediyeler verdi.

ALÇAY:”Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz"
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla makamında öğrencileri ağırlayan Eskil Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY, nesiller arasındaki köprünün iyi kurulması gerektiğini belirterek, gelecek nesillere daha iyi yarınlar bırakmak için çalıştıklarını söyledi.

ALÇAY” Çocuklarımız, bizim geleceğimiz, yarınlarımızın umududur. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tam 96 yıl evvel çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, bugünün küçükleri , yarının büyükleri ile birlikte coşkuyla kutluyoruz.23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin de açılış günüdür ve dünyada kutlanan ilk çocuk bayramıdır. Tıpkı her çocuğun olduğu gibi Ece, Eren ve Kübra’nında hayalleri, çok büyük.Biz onların hayallerini paylaşıyoruz.Bu koltuklarda bizlerden sonra onlar oturacak.Onlara daha iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Tüm Dünya Çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00