• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Başkan ALÇAY’dan Öğretmenler Günü Ziyareti…

Başkan ALÇAY’dan Öğretmenler Günü Ziyareti…
Eskil Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY, öğretmenler günü dolaysısıyla Eskil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğretmenlerin gününü kutladı ve Gül hediye etti.

Öğretmenlerin yaşamımızdaki yerinin önemini vurgulayan Belediye Başkanı Niyazi Alçay "Fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi. Ziyarette İlçe Milli eğitim müdürü Yaşar Kolukısa ve şube müdürleride eşlik etti. Burada öğretmenlerle bir süre sohbet ettikten sonra konuşan belediye başkanı Niyazi Alçay;’’ Aileden sonra eğitimimizi öğretmenlerimizden alırız. Onlar küçücük yaşta bizleri bilgilerle tanıştıran bilgelerimizdir bizim. İlk çocukluk dönemimizle başlayan eğitimimiz ilköğretim, lise, üniversite ile devam eder. Bu öğretim süreci boyunca öğretmenlerimiz yanımızdadır. Onlar bilgi hazinemizdir. Hayatımız boyu gerekli olacak, bizlere yön verecek kültürü öğretmenlerimizden ediniriz. Küçük yaşta bizlere temelini attıkları eğitimle kendimizi geliştirir, kültür sahibi oluruz. Bu sebeple onların verdiği eğitim hayatımızın belli bir noktasıyla sınırlı değildir.
Görüldüğü üzere öğretmenlerimiz bizim için çok önemlidir. Toplum olarak gelişmemiz için temeldir öğretmenlerimiz. Değerini anlıyor ve görüyoruz. Onlarsız bir toplum düşünülemez. Bu vesileyle; tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’ nü kutluyor, ebediyete intikal eden ve görevleri başında şehit düşen tüm öğretmenlerimize Allah’ tan rahmet diliyorum.’’ diye konuştu. 
 

Başkan Alçay’a teşekkür plaketi…


İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Meslek Lisesi Okul Müdürü Tarafından Belediye Başkanı Niyazi Alçay’a Eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi hediye edildi. Daha sonra Belediye başkanı Niyazi Alçay tarafından da Okul Müdürü Uğur Erten’e günün anısına plaket hediye edildi.

image-(4)-001.pngimage-(3)-001.pngimage-(2)-001.pngimage-(1).png

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00