• BIST 8718.11
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1533
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Başkan adayı Çelen, Mesele Koltuk Değil, Memleket Meselesi

Başkan adayı Çelen, Mesele Koltuk Değil, Memleket Meselesi
Eskil Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Aksaray Atatürk İlkokulu'nun başarılı müdürü Recep Çelen yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Eskil Belediye Başkan aday adayı Çelen'in açıklamasında....


Saygıdeğer Eskilli hemşehrilerim;

Aday olmamdaki amaç kesinlikle ''KOLTUK''değil, zaten benim bir koltuğum ve belediye başkanı maaşına yakın bir maaşım var. Sizlerin de malumunuz olduğu gibi Aksaray'ın en büyük okullarından birinde okul müdürüyüm ve gerek Milli Eğitim camiasında, gerek Aksaray komuoyunda, gerekse veliler arasında popüler bir yerim var.
Allah nasip eder de belediye başkanı olursam eğer biliyorum ki şu anki rahatım olmayacak aileme ve kendime zaman ayırma fırsatım da olmayacak. Çok yoğun ve yorucu bir çalışma içerisine gireceğim. Yani Eskil'i hak ettiği yere getirebilmek için gecemi gündüzüme katacağım ve sizlere şu sözü veriyorum; Eskil kısa bir süre içerisinde değil Aksaray'ın Türkiye'nin en seçkin,en çok tanınan, parmakla gösterilen ilçesi olacak.
Bunu kimlerle yapacağım?
Elbette sizlerle, çocuklarınızla hatta torunlarınızla yapacağım. Kimseyi dışlamadan, ötelemeden, örselemeden; her yaştan, her meslek grubundan, her görüşten ''BU MEMLEKET BİZİM, BU KUTSAL YAPIDA BENİM DE BİR KÜREK HARCIM OLSUN,MESELE MEMLEKETSE SONUNA KADAR VARIM''diyen insanlarla yapacağım ve şuna yürekten inanıyorum ki, hiç bir Eskilli bu çalışmada ben yokum demez, katkı sunmak için de elinden geleni sonuna kadar yapar.
''Peki becerebilecek misin, bu gibi kuru vaatlere bizim karnımız tok''sözü içinizden geçecek. Beni yakından tanıyanlar, verdiğim vaatlerden daha üst düzeyde işler yapacağımı hemen bilirler.  Beni tanımayanlara da şu klasik sözü söylüyorum''YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR''...
Daha bir kaç yıl öncesine kadar Aksaray'da sıradan bir okul olan, halen müdürlüğünü yaptığım okulu, değil Aksaray'da, Türkiye'de konuşulan; ulusal ve yerel basın yayın organlarının ilgisini çeken ve de programlara konu olan örnek bir okul yaptım. İşte bunu da yukarıda değindiğim gibi ekip çalışmasıyla yaptım .''okul yönetmek belediye yönetmeye benzemez''diyenleriniz de çıkabilir. Ben bu başarılı çalışmaları çok kıt imkanlarla yaptım. Oysa bizim belediyemiz her türlü imkana sahip ve ben o imkanlarla harikalar yaratırım.
Yaşlılarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, öğrencilerimize, engelli vatandaşlarımıza ve bilumum halkımıza yönelik

örnek projelerimiz olacak,bunları ilerleyen zamanlarda açıklayacağım.Ama şu dört proje ''Ana Proje''olacaktır.

1-TUZ GÖLÜ TURİZM PROJESİ
2-BESİ VE SÜT HAYVANCILIĞI PROJESİ
3-YATIRIMCILARA ALAN TAHSİS EDEREK BÜYÜK YATIRIMCILARI ESKİL'E ÇEKME PROJESİ
4-YEŞİL ESKİL (YAŞANABİLİR BİR ESKİL) PROJESİ
Belediye bünyesinde açacağım bir birimde görevlendireceğimiz proje uzmanı ve ekibi; yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımıza, hibeden ve de çeşitli teşviklerden nasıl yararlanabilecekleri anlatılacak, dosyaları hazırlanacak,bunların takibi yapılacaktır.
Bütün bunlar zor şeyler değil; yeter ki amaç koltuk-makam değil, hizmet aşkı-memleket aşkı olsun. O da ben de ziyadesiyle var. Son olarak şunu söylüyorum' 'ESKİL'DE İŞSİZLİĞİ BİTİRECEĞİM, SİZLERE HİZMETKAR OLACAĞIM, ESKİL'İ HAKKI OLAN YERE GETİRECEĞİM...'
Saygılarımla

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00